Αισθητικός Βελονισμός

Κράτηση Θέσεων
50,00 

Τι είναι ο Αισθητικός Βελονισμός;

Ο αισθητικός βελονισμός αποτελεί μια αρχαία κινεζική πρακτική που προσεγγίζει την ομορφιά ολιστικά. Πρόκειται για μια φυσική εναλλακτική στις χειρουργικές επεμβάσεις και άλλες μη επεμβατικές θεραπείες προσώπου.

Στην εφαρμογή του, ο θεραπευτής εισάγει λεπτές βελόνες σε συγκεκριμένα σημεία του προσώπου. Αυτές οι βελόνες ενεργοποιούν τους φυσικούς μηχανισμούς επούλωσης του οργανισμού, αυξάνουν την κυκλοφορία του αίματος και διεγείρουν την παραγωγή κολλαγόνου. Ως αποτέλεσμα, το δέρμα αποκτά υγιέστερη όψη, ενώ η επιδερμίδα γίνεται πιο φωτεινή και λαμπερή.

Πώς τον εφαρμόζουμε;

Η πρακτική του αισθητικού βελονισμού είναι μια αρχαία τέχνη που έχει περάσει από γενιές και γενιές θεραπευτών της παραδοσιακής κινεζικής ιατρικής.

Η τεχνική περιλαμβάνει τη χρήση πολύ λεπτών, αποστειρωμένων βελονών(μίας χρήσης),  που εισάγονται στο δέρμα σε συγκεκριμένα σημεία για να βοηθήσουν στην εξισορρόπηση της ροής της ενέργειας και στην προώθηση της επούλωσης.

Ποιά τα οφέλη του;

Ο αισθητικός βελονισμός προσφέρει μια φυσική και μη επεμβατική προσέγγιση για τη διατήρηση και την ενίσχυση της νεανικής εμφάνισης. Σε αντίθεση με τις χειρουργικές επεμβάσεις, ο βελονισμός αποφεύγει τους κινδύνους ουλών, αιμορραγίας και μολύνσεων.

Πώς λειτουργεί ο αισθητικός βελονισμός;

  • Ενισχύει την κυκλοφορία και τη λεμφική αποχέτευση: Ο βελονισμός βοηθά τα κύτταρα του δέρματος να αποτοξινώνονται, βελτιώνοντας την υφή και τον τόνο του δέρματος.
  • Τονώνει την παραγωγή κολλαγόνου: Το κολλαγόνο είναι απαραίτητο για την ελαστικότητα του δέρματος. Ο βελονισμός αντιστρέφει τη φυσική μείωση της παραγωγής κολλαγόνου που συνοδεύει τη γήρανση.
  • Μειώνει το στρες: Σύμφωνα με την παραδοσιακή κινεζική ιατρική, ο βελονισμός απομακρύνει τα ενεργειακά μπλοκαρίσματα που προκαλεί το στρες, βελτιώνοντας την κυκλοφορία και ενισχύοντας το ανοσοποιητικό σύστημα.
  • Αντιμετωπίζει δερματικές παθήσεις: Ο βελονισμός επιταχύνει τη φυσική διαδικασία επούλωσης και μειώνει τη φλεγμονή, βοηθώντας σε παθήσεις όπως η ακμή και το έκζεμα.

Τα οφέλη του αισθητικού βελονισμού σε μια ματιά:

  • Φυσική ομορφιά: Χωρίς χειρουργείο και παρενέργειες.
  • Νεανικό δέρμα: Βελτιώνει την ελαστικότητα και τη λάμψη.
  • Μειωμένο στρες: Προωθεί τη χαλάρωση και την ευεξία.
  • Υγιές δέρμα: Αντιμετωπίζει διάφορες δερματικές παθήσεις.

Επομένως, ο αισθητικός βελονισμός προσφέρει μια ολιστική προσέγγιση για την ομορφιά, συνδυάζοντας την αρχαία κινεζική ιατρική με τις σύγχρονες ανάγκες για φυσική φροντίδα του δέρματος.

Περιεχόμενο Σεμιναρίου

  • Τί είναι ο αισθητικός βελονισμός;
  • Πώς δρα ο αισθητικός βελονισμός;
  • Πώς γίνεται η θεραπεία;
  • Τί αποτελέσματα έχει;
  • Ανατομία και φυσιολογία του δέρματος
  • Ανατομία των μυών του προσώπου
  • Θεωρία Yin – Yang
  • Θεωρία των πέντε στοιχείων
  • Αναφορά στους μεσημβρινούς που βρίσκουμε στο πρόσωπο
  • Τα βελονιστικά σημεία που χρησιμοποιούμε στο πρόσωπο
  • Βελονιστικά σημεία στο αυτί και ενεργοποίηση με μαγνήτες
  • Αντενδείξεις
  • Λίφτινγκ Προσώπου
  • Βελτίωση ρυτίδων
  • Βελτίωση διπλοσάγονου

Πιστοποίηση

Με την ολοκλήρωση του σεμιναρίου, θα είστε σε θέση να εφαρμόζετε μια ολοκληρωμένη θεραπεία.Παρέχουμε αναλυτικές σημειώσεις και πιστοποίηση από τον διεθνή οργανισμό IPHM.

Ως απόφοιτος, αποκτάτε αυτόματα τη δυνατότητα εγγραφής στον IPHM και να αποκτήσετε μια αναγνωρισμένη επαγγελματική πιστοποίηση στον τομέα σας. Επιπλέον, έχετε τη μοναδική ευκαιρία να προβάλλετε δωρεάν τις υπηρεσίες σας στον επίσημο ιστότοπο του IPHM.

Ημερομηνίες:

17/01    18:00 – 21:00
18/01    10:00 – 15:00
19/01    10:00 – 15:00
07/02   18:00 – 21:00
08/02. 10:00 – 15:00
09/02  10:00 – 15:00


Κράτηση – Προεγγραφή:
50 ευρώ
Κόστος                                 : 340 ευρώ
Συνολικό κόστος              : 390 ευρώ.

Επανάληψη μαθήματος έκπτωση 50%

Προσφέρουμε έκπτωση:

👉10% για κάθε ΝΕΑ σύσταση

👉10% έκπτωση για εξόφληση όλου του ποσού

👉Για εγγραφές έως 31/12,  έκπτωση 100% στην εγγραφή

👉θα δοθούν ηλεκτρονικές σημειώσεις.

Οι απόφοιτοι της σχολής μας μπορούν να εγγραφούν ως δόκιμα ή τακτικά μέλη στους παρακάτω συλλόγους – σωματεία.

Η Σχολή μας είναι Πιστοποιημένη από το Π.Ε.Σ.Ρ (Πανελλήνιο Επαγγελματικό Σωματείο Ρεφλεξολόγων) για τη διετή επαγγελματική εκπαίδευση στη Ρεφλεξολογία.

Πιστοποιήσεις

Πιστοποιήσεις

H Ελληνική Πολιτεία δεν αναγνωρίζει τις Σπουδές πάνω στις τέχνες των Εναλλακτικών και Παραδοσιακών Θεραπειών. Δεν υπάρχουν ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα στην χώρα μας και ούτε κάποιος κρατικός ή ιδιωτικός φορέας πιστοποιήσεις τους.

Η Πιστοποίηση του Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π (Άδεια Κέντρου Δια Βίου Μάθησις 2) αφορά ΜΟΝΟ ΚΤΙΡΙΑΚΗ επάρκεια. Η Άδεια Δια Βίου Μάθησις 1 έχει καταργηθεί. Αυτό που μας καθιστά ΔΙΑΠΙΣΤΕΥΜΕΝΗ ΣΧΟΛΗ είναι η διδακτέα ύλη και το χρονικό διάστημα εκπαίδευσης για κάθε μια από τις ενότητες μας. Δηλαδή, τα προγράμματα μας πληρούν τις προϋποθέσεις των επιμέρους συλλόγων.

Επιπλέον, μπορούμε να δώσουμε πιστοποίηση από το Βρετανικό Οργανισμό Πιστοποίησης Quality Licence Scheme, μέχρι και Level 6. H πιστοποίηση αύτη είναι η υψηλότερη που μπορεί να δωθεί σε αυτή τη βαθμίδα εκπαίδευσης. ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ στη Σχολή μας.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Event Details
  • Διάρκεια Εκπαίδευσης

    17/01 έως 09/02

     

  • Προεγγραφή - Κράτηση

    50€

  • Κόστος Σεμιναρίου

    Κόστος: 390. (Συμπεριλαμβάνεται η εγγραφή).

     

  • Ημερομηνία / Ώρα

    17/01/2025 18:00-21:00        

    18-19/01/2025 10:00-15:00     

    07/02/2025  18:00-21:00          

    08-09/02/2025 10:00-15:00  

  • Start Date
    17 Ιανουαρίου 2025 18:00
  • End Date
    21:00
  • Address
    Λ. Αγίου Δημητρίου 245, Αγ. Δημήτριος Τ.Κ. 173 42
Κράτηση - Προεγγραφή
Κράτηση Θέσεων
50,00 
Εισηγητής
Ελένη Πικουλάκη
Αισθητικός & Ρεφλεξολόγος
Έχει σπουδάσει ρεφλεξολογία, Ορθοπεδική ρεφλεξολογία, Αντιμετώπιση Ψυχοσωματικών προβλημάτων με ρεφλεξολογία, λεμφική παροχέτευση προσώπου, και σώματος, μάλαξη κεφαλής και αυχένα ,Rejuvenating Face and Body.
Μαρία Τσόλη
Ρεφλεξολόγος, Associate Pranic Healer, Face Yoga instructor & Master Reiki Teacher
Είναι Ρεφλεξολόγος. Έχει εκπαιδευτεί στο SRT, έχει τον τίτλο του Master Reiki Teacher και του Associate Pranic Healer. To 2017 πιστοποιήθηκε ως Face Yoga instructor από την Fumico Takatsu.
Φόρμα επικοινωνίας






    Event Details
    • Διάρκεια Εκπαίδευσης

      17/01 έως 09/02

       

    • Προεγγραφή - Κράτηση

      50€

    • Κόστος Σεμιναρίου

      Κόστος: 390. (Συμπεριλαμβάνεται η εγγραφή).

       

    • Ημερομηνία / Ώρα

      17/01/2025 18:00-21:00        

      18-19/01/2025 10:00-15:00     

      07/02/2025  18:00-21:00          

      08-09/02/2025 10:00-15:00  

    • Start Date
      17 Ιανουαρίου 2025 18:00
    • End Date
      21:00
    • Address
      Λ. Αγίου Δημητρίου 245, Αγ. Δημήτριος Τ.Κ. 173 42
      Sponsors
      Κράτηση - Προεγγραφή

      Κράτηση Θέσεων
      50,00