Η Σχολή μας

Η Σχολή VioΜάθησις στον Άγιο Δημήτριο, δημιουργήθηκε από μια ομάδα ανθρώπων για τους οποίους η δια βίου μάθηση είναι το μέσον για μια καλύτερη ζωή, καθώς προσφέρει εφόδια που μας βελτιώνουν τόσο σε ατομικό όσο και σε συλλογικό επίπεδο.

Βιώνοντας τις συνεχείς αλλαγές σε όλα τα επίπεδα της καθημερινότητας όλων μας και έχοντας πολυετή εμπειρία στο χώρο των εναλλακτικών θεραπειών, και όχι μόνο, σχεδιάσαμε ένα πρόγραμμα ολοκληρωμένης εκπαίδευσης προσαρμοσμένης στις σύγχρονες ανάγκες.

Στη Σχολή μας λειτουργούν τμήματα διαφόρων ειδικοτήτων που καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα γνώσεων σχετικών με τις εναλλακτικές θεραπείες αλλά και άλλων ειδικοτήτων όπως ψυχολογίας, marketing, κ.α. Η ύλη μας έχει δομηθεί κατά τέτοιο τρόπο ώστε να συμπυκνώνει όλη τη βασική εκπαίδευση που χρειάζεται ο επαγγελματίας προκειμένου να μπορεί να εργαστεί με υπευθυνότητα και επιτυχία ολοκληρώνοντας ένα ακαδημαϊκό έτος. (Για τις ειδικότητες που αυτό είναι εφικτό).

Για παράδειγμα αυτή την ακαδημαϊκή χρονιά θα λειτουργήσει τμήμα Ρεφλεξολογίας, μετά την ολοκλήρωση του οποίου, ο απόφοιτος θα μπορεί να ασκήσει ελεύθερο επάγγελμα ως ρεφλεξολόγος.

Θα υπάρχει ένα επιπλέον έτος (διετής κύκλος), με ευέλικτη παρακολούθηση, για όσους θέλουν να εμβαθύνουν τις γνώσεις τους στην Ρεφλεξολογία, συνδυάζοντάς την με την Παραδοσιακή Κινέζικη Ιατρική. Το τμήμα αυτό θα μπορούν να το παρακολουθήσουν και οι επαγγελματίες όλων των εναλλακτικών ειδικοτήτων που θα θέλουν να αποκτήσουν επιπλέον «εργαλεία» που θα κάνουν τις συνεδρίες τους πιο αποτελεσματικές. Επίσης, όλοι όσοι επιθυμούν να αποκτήσουν γνώσεις που θα τους επιτρέψουν να βελτιώσουν την καθημερινότητα τη δική τους και της οικογένειάς τους.

Λόγω των συνθηκών που επικρατούν (Covid-19) αλλά και θέλοντας να μειώσουμε το κόστος της φοίτησης για όσους μένουν εκτός Αθηνών, σε όσες ειδικότητες το επιτρέπουν, η φοίτηση θα είναι μερικώς ή ολικώς online. Π.χ. η ρεφλεξολογία ή ο ηλεκτροβελονισμός θα μπορεί να ολοκληρωθεί και με μερικώς online παρακολούθηση ενώ τα ανθοϊάματα και με ολικώς online παρακολούθηση.

Μια επιπλέον καινοτομία είναι η συνεχής υποστήριξη των μαθητών μας, για όσο οι ίδιοι το επιθυμούν, στα περιστατικά που αναλαμβάνουν. Επιπλέον, θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθούν, σε συγκεκριμένες μέρες και ώρες, συνεδρίες που εφαρμόζονται από επαγγελματίες προκειμένου να αποκτήσουν την απαραίτητη εμπειρία σε πραγματικές συνθήκες εργασίας.

Παρέχονται πλούσιες έντυπες σημειώσεις σε όλη την διάρκεια των σπουδών. Οι σπουδαστές μας ολοκληρώνοντας τον κύκλο σπουδών τους αποκτούν Διπλώματα ανάλογα με την ειδικότητα, τα οποία τους επιτρέπουν να εργαστούν με εξαρτημένη εργασία ή ως αυτοαπασχολούμενοι.

Οι απόφοιτοι της σχολής μας μπορούν να εγγραφούν ως δόκιμα ή τακτικά μέλη στους παρακάτω συλλόγους – σωματεία.

Ο Εναλλακτικός Ολιστικός ΔΕΝ είναι γιατρός, ΔΕΝ κάνει διάγνωση, ΔΕΝ επεμβαίνει και ΔΕΝ συνιστά φαρμακευτικές αγωγές
Αλλά με την μέθοδό του προσεγγίζει ολιστικά τον πελάτη του.
X