Τα οφέλη της θεραπείας Su Jok

Αντιμετωπίζει σωματικές διαταραχές

Το Su jok είναι γνωστό ότι είναι ευεργετικό στην ανακούφιση των συμπτωμάτων σωματικών διαταραχών ή παθήσεων. Πιέστε ή κάντε μασάζ στα σημεία-κλειδιά στις παλάμες ή τα πόδια. Με αυτό τον τρόπο θα μπορούσατε εύκολα να εξαλείψετε χρόνιες ασθένειες. Ασθένειες όπως βρογχίτιδα, αρτηριακή πίεση, άσθμα, δυσκοιλιότητα, IBS ή σύνδρομο ευερέθιστου εντέρου, έλκος κ.λπ. Αυτή η θεραπεία είναι επίσης γνωστή για τη θεραπεία της γαστροοισοφαγικής αντανακλαστικής νόσου, της γαστρικής οξύτητας και της πρόπτωσης δίσκου. Η θεραπεία Su jok λειτουργεί επίσης ως απόλυτο αγχολυτικό και βοηθά στην επίτευξη ενός καλού και υγιούς ύπνου.

Θεραπεύει τραυματισμούς

Έχει επίσης τεράστιο όφελος στην επούλωση όλων των τύπων τραυματισμών που σχετίζονται με τον αυχένα, τα πόδια, τα χέρια, τις αρθρώσεις κ.λπ. Στην πραγματικότητα, αντιμετωπίζει επίσης φλεγμονές και συναφείς διαταραχές όπως η ουρική αρθρίτιδα, ο αρθριτικός πόνος & το σύνδρομο του καρπιαίου σωλήνα. Είναι ευεργετικό διάφορα δερματικά και αναπαραγωγικά προβλήματα.

Η θεραπεία Su jok είναι μια παραλλαγή του βελονισμού που χρησιμοποιεί συγκεκριμένα σημεία στα χέρια και τα πόδια για τη θεραπεία των παθήσεων. Χρησιμοποιεί επίσης σπόρους, μαγνήτες κ.α. που μπορούν να βοηθήσουν στην ανακούφιση από πολλά προβλήματα. Βοηθά επίσης στη μείωση του πόνου στην πλάτη. Οι σπόροι σε στρογγυλό σχήμα, όπως ο αρακάς και το πιπέρι, χρησιμοποιούνται για τη θεραπεία πονοκεφάλων, οφθαλμικών προβλημάτων και πόνων στην πλάτη και στις αρθρώσεις (μαζί με τον πόνο στα γόνατα).

Οι κατάλληλοι σπόροι δένονται ή επικολλούνται με την ιατρική ταινία ή το γύψο πάνω στο σημείο του πόνου. Μετά τη θεραπεία, οι σπόροι θα αλλάξουν το σχήμα τους για να γίνουν λίγο εύθραυστοι και να ξεθωριάσουν.

Απώλεια βάρους

Η θεραπεία Su jok έχει τεράστιες δυνατότητες για τον έλεγχο της παχυσαρκίας. Αυτή η θεραπεία λειτουργεί με βάση την ενεργειακή έννοια της θεραπείας μέσω των σημείων στην παλάμη και τα πόδια. Στόχο έχει την αύξηση της κυκλοφορίας του αίματος και την εισροή της ζωτικής ενέργειας. Παράλληλα μειώνει τα επιπλέον λιπίδια.  Διαχειριστείτε το βάρος σας εύκολα με το Su jok.

Πηγή: #The Sentinel

X