Μάριος Πρωτόπαπας

Ο Πρωτόπαπας Μάριος γεννήθηκε στην Αθήνα. Φοίτησε στην Γυμναστική Ακαδημία Αθηνών – Τ.Ε.Φ.Α.Α, ενώ παράλληλα ασχολήθηκε με μουσική και ηχοληψία.

Εδώ και 18 χρόνια ασχολείται επαγγελματικά με τις φυσικές μεθόδους αυτοθεραπείας και βελτίωσης της ψυχοσωματικής υγείας.Έχει σπουδάσει σε Ελλάδα και Αγγλία Κλασσική Ομοιοπαθητική, Φυσικοπαθητική, Ολιστική Διατροφολογία, Αναπνοή Buteyko, Ρεφλεξολογία, Ανθοϊάμματα Bach, Ηλεκτροβελονισμό, Βοτανοθεραπεία. Είναι διπλωματούχος εκπαιδευτής Buteyko Breathing, μιας τεχνικής για την αντιμετώπιση του άσθματος και άλλων αναπνευστικών προβλημάτων μέσω ειδικών αναπνευστικών ασκήσεων. Είναι μέλος, μη τακτικό,του Buteyko Breathing Assosciation.Έχει εκπαιδευτεί στην «Νέα Ιατρική» / “German New Medicine” μέθοδο του ιατρού Ryke Hamer. Έχει δίπλωμα Ρέϊκι 2ου βαθμού και Πρανικής Θεραπείας 1ου κ 2ου βαθμού.

Είναι συγγραφέας του βιβλίου «Μπορείτε να αντιμετωπίσετε κάθε Γρίπη», ένας συνοπτικός οδηγός για την συμβολή των φυσικών μέσων για την φυσική αντιμετώπιση της γρίπης, που κυκλοφόρησε από τις εκδόσεις ApplePrint.

X