Ιωάννα Μαργαρώνη

H κα Ιωάννα Μαργαρώνη είναι σύμβουλος προσωπικής ανάπτυξης με εξειδίκευση στο life coaching για γυναίκες συνδυάζοντας κλασικές μεθόδους coaching με τη θηλυκή ενέργεια, την κίνηση, την κυκλικότητα και τους κύκλους γυναικών. Παράλληλα, με τη μέθοδο Soul Realignment ® και την πρόσβαση στα Ακασικά Αρχεία βοηθά τους ανθρώπους να αναγνωρίσουν και να κατανοήσουν τη μοναδικότητά τους, τα χαρίσματά τους και το βαθύτερο κάλεσμά τους.

Οι σπουδές της, με Έλληνες και Αμερικάνους δασκάλους, περιλαμβάνουν life coaching για γυναίκες, Soul Realignment ® , yoga, ταϋλανδέζικο μασάζ, κρυσταλλοθεραπεία, καθοδήγηση κύκλων γυναικών, fitness, κλασικό πιάνο, ενώ το 2018 ήταν εισηγήτρια σεμιναρίου στο PeaceKeepers Summit που διεξήχθη στην Καλιφόρνια.

Ως απόφοιτος του Αμερικάνικου Κολλεγίου της Ελλάδος – Deree College έχει εργαστεί σε διάφορες εταιρείες και γνωρίζει τις απαιτήσεις και το άγχος που βιώνουν οι περισσότεροι άνθρωποι σήμερα. Για το λόγο αυτό, με την mind, body & soul προσέγγιση στην καθοδήγησή της επιδιώκει να εμπνεύσει έναν τρόπο ζωής βασισμένο στην αρμονία, αλλά και την αποφασιστικότητα, όπου ο καθένας έχει τη δύναμη να δημιουργεί την πραγματικότητά του.

X