Π.Ε.Σ.Ρ.

Η Σχολή μας είναι Πιστοποιημένη από το Π.Ε.Σ.Ρ (Πανελλήνιο Επαγγελματικό Σωματείο Ρεφλεξολόγων) για τη διετή επαγγελματική εκπαίδευση στη Ρεφλεξολογία.

Η τέχνη της ρεφλεξολογίας έχει αποκτήσει τεράστια δημοτικότητα τα τελευταία χρόνια, καθώς οι άνθρωποι αναζητούν φυσικές και ολιστικές προσεγγίσεις για την υγεία και την ευεξία. Κατανοώντας τη σημασία αυτής της αρχαίας θεραπευτικής πρακτικής, η ακαδημία μας απέκτησε με επιτυχία πιστοποίηση για το διετές πρόγραμμα επαγγελματικής κατάρτισης στη ρεφλεξολογία.

Με δέσμευση στην αριστεία και την τήρηση των προτύπων του κλάδου, στοχεύουμε να εξοπλίσουμε τους επίδοξους ρεφλεξολόγους με τις απαραίτητες δεξιότητες και γνώσεις για να παρέχουν αποτελεσματικές θεραπείες στους πελάτες τους.

Κατανοούμε τη σημασία της παροχής ποιοτικής εκπαίδευσης στη ρεφλεξολογία προκειμένου να καλύψουμε την αυξανόμενη ζήτηση για εξειδικευμένους επαγγελματίες.

Το διετές πρόγραμμα επαγγελματικής κατάρτισης καλύπτει ένα ευρύ φάσμα θεμάτων, διασφαλίζοντας ότι οι σπουδαστές μας έχουν στέρεες βάσεις τόσο στη θεωρητική γνώση όσο και στην πρακτική εφαρμογή. Το πρόγραμμα σπουδών μας είναι διαμορφωμένο βάση των απαιτήσεων του Π.Ε.Σ.Ρ.

Η πιστοποίηση αυτή επιβραβεύει τη δέσμευσή μας να διατηρούμε εξαιρετικά πρότυπα στην εκπαίδευση ρεφλεξολογίας. Αποτελεί επικύρωση της ποιότητας του προγράμματος σπουδών μας, διασφαλίζοντας ότι οι σπουδαστές μας μπορούν να συνεχίσουν με αυτοπεποίθηση την καριέρα τους ως ρεφλεξολόγοι.

Επιπλέον, οι απόφοιτοι του πιστοποιημένου προγράμματός μας μπορούν να επωφεληθούν από την αυξημένη αναγνώριση και εμπιστοσύνη των πελατών, επιτρέποντάς τους να χτίσουν μια ισχυρή επαγγελματική φήμη στον κλάδο.Για να διασφαλίσουμε την επιτυχία των σπουδαστών μας, απασχολούμε εξειδικευμένους και έμπειρους εκπαιδευτές που είναι παθιασμένοι με τη ρεφλεξολογία.

Οι εκπαιδευτές μας έχουν πλούσιες γνώσεις και εμπειρία στην τάξη, δημιουργώντας ένα ελκυστικό και υποστηρικτικό περιβάλλον μάθησης.

Με μικρά μεγέθη τάξεων, οι σπουδαστές μας λαμβάνουν εξατομικευμένη προσοχή και άφθονες ευκαιρίες για πρακτική εξάσκηση. Αυτή η προσέγγιση τους επιτρέπει να αναπτύξουν τις δεξιότητες και την αυτοπεποίθηση που απαιτούνται για την παροχή αποτελεσματικών θεραπειών ρεφλεξολογίας.

Επιπλέον, η Σχολή μας διασφαλίζει ότι οι σπουδαστές είναι καλά προετοιμασμένοι για πραγματικά περιστατικά μέσω της πρακτικής εκπαίδευσης.

Βρισκόμαστε στο πλευρό των μαθητών μας και μετά την αποφοίτηση τους. Οι απόφοιτοι του προγράμματός μας αποκτούν πρόσβαση σε συνεχείς ευκαιρίες επαγγελματικής ανάπτυξης, όπως σεμινάρια προηγμένης κατάρτισης και μαθήματα συνεχιζόμενης εκπαίδευσης.

Πιστεύουμε στη συνεχή μάθηση και ενθαρρύνουμε τους αποφοίτους μας να παραμένουν ενήμεροι για τις νέες έρευνες και τεχνικές στον τομέα της ρεφλεξολογίας. Επιπλέον, είναι σε συνεχή επικοινωνία , μέσω ομάδων , με τον εισηγητή και τη βοηθό του για όσο καιρό χρειάζεται.

Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες.

Πιστοποιημένη Σχολή Εκπαίδευσης στις εναλλακτικές μεθόδους
X