Τοξικές πεποιθήσεις που μας περιορίζουν!

Τοξικές πεποιθήσεις που μας περιορίζουν!

Τοξικές πεποιθήσεις που μας περιορίζουν!

Από πολύ μικρή ηλικία, η οικογένεια και το ευρύτερο κοινωνικό περιβάλλον μάς μαθαίνουν κανόνες και μάς δίνουν οδηγίες που διαμορφώνουν τις πεποιθήσεις μας για τη ζωή. Πολλές φορές οι πεποιθήσεις αυτές είναι αβάσιμες, άκαμπτες και απόλυτες, έτσι ώστε δεν μας εξυπηρετούν, αλλά μας περιορίζουν, μας δυσκολεύουν τη ζωή και οδηγούν σε πολλές ψυχολογικές δυσκολίες.

Στο σεμινάριο θα δούμε:

 • Τη σημασία του συστήματος πεποιθήσεων μας
 • Τις κυριότερες και πιο συχνές τοξικές πεποιθήσεις
 • Με ποιους τρόπους υποβαθμίζουν την ποιότητα της ζωής μας και βλάπτουν την ψυχική μας υγεία
 • Πώς μπορούμε να τις αντικαταστήσουμε με νέες, υγιείς και λειτουργικές πεποιθήσεις

Σε ποιους απευθύνεται:

Σε ειδικούς ψυχικής υγείας (Ψυχολόγους, Ψυχοθεραπευτές, Συμβούλους), εκπαιδευτικούς, σπουδαστές και σε οποιονδήποτε ενδιαφέρεται να εμπλουτίσει τις γνώσεις του για το συγκεκριμένο θέμα και να ενισχύσει την προσωπική του ανάπτυξη.

Το μάθημα διδάσκει η κα Αγγελική Κονιδάρη σύμβουλος ψυχικής υγείας, εκπαιδευόμενη ψυχοθεραπεύτρια. Είναι απόφοιτη της Νομικής Σχολής Αθηνών ενώ έχει σπουδάσει Συμβουλευτική Ψυχολογία και έχει εκπαιδευτεί σε διάφορες τεχνικές και ψυχοθεραπευτικές προσεγγίσεις, όπως Προσωποκεντρική, Υπαρξιακή, Γνωσιακή-Συμπεριφορική, Gestalt.

Κυριακή 30/01/2022   17:00-19:00 (Online)

Εγγραφή – Κόστος: 20 ευρώ (Πλέον ΦΠΑ)

Αγγελική Κονιδάρη
Σύμβουλος ψυχικής υγείας, ψυχοθεραπεύτρια.
Είναι απόφοιτη της Νομικής Σχολής Αθηνών ενώ έχει σπουδάσει Συμβουλευτική Ψυχολογία και έχει εκπαιδευτεί σε διάφορες τεχνικές και ψυχοθεραπευτικές προσεγγίσεις, όπως Προσωποκεντρική, Υπαρξιακή, Γνωσιακή-Συμπεριφορική, Gestalt. Είναι κάτοχος Certificate στις συμβουλευτικές δεξιότητες και Διπλώματος στη Συμβουλευτική ( Counselling ), ενώ σύντομα ολοκληρώνει τις μεταπτυχιακές της σπουδές στο Συνθετικό Μοντέλο Ψυχοθεραπείας (ΜSc in Integrative Psychotherapy).
Κράτηση Θέσεων
20,00 

  Event Details
  Sponsors
  Κράτηση - Προεγγραφή

  Κράτηση Θέσεων
  20,00 

  X