Θετική Ψυχολογία: Η στάση ζωής μας καθορίζει το πόσο ευτυχισμένοι νιώθουμε!

Θετική Ψυχολογία: Η στάση ζωής μας καθορίζει το πόσο ευτυχισμένοι νιώθουμε!

Η Θετική Ψυχολογία είναι ο κλάδος της Ψυχολογίας που επικεντρώνεται στην ενίσχυση και προαγωγή της ευημερίας και της ανάπτυξης των ανθρώπων, ώστε να ζουν μία πλήρη και ικανοποιητική ζωή. Αναπτύχθηκε ως αντίδραση στις παραδοσιακές ψυχολογικές θεωρίες που επικεντρώνονται στο πρόβλημα και τις διαταραχές και έστρεψε την προσοχή στη σημασία των θετικών εμπειριών, στην ενίσχυση των δυνατών πλευρών της προσωπικότητας και στην αναζήτηση του ευ ζην.

Ύλη σεμιναρίου:

 • Τι είναι και τι δεν είναι η ευτυχία
 • Πώς εμποδίζουμε τον εαυτό μας από το να είναι ευτυχισμένος
 • Ποια είναι τα πλεονεκτήματα του να είμαστε θετικοί
 • Με ποιες στάσεις μπορούμε να προσεγγίσουμε την ευτυχία
 • Ποιες καθημερινές τεχνικές μπορούν να βοηθήσουν

Σε ποιους απευθύνεται:

Σε ειδικούς ψυχικής υγείας (Ψυχολόγους, Ψυχοθεραπευτές, Συμβούλους), επαγγελματίες του ευρύτερου χώρου της σωματικής υγείας και ευεξίας, εκπαιδευτικούς, σπουδαστές και σε οποιονδήποτε ενδιαφέρεται να εμπλουτίσει τις γνώσεις του για το συγκεκριμένο θέμα.

Το μάθημα διδάσκει η κα Αγγελική Κονιδάρη σύμβουλος ψυχικής υγείας, εκπαιδευόμενη ψυχοθεραπεύτρια. Είναι απόφοιτη της Νομικής Σχολής Αθηνών ενώ έχει σπουδάσει Συμβουλευτική Ψυχολογία και έχει εκπαιδευτεί σε διάφορες τεχνικές και ψυχοθεραπευτικές προσεγγίσεις, όπως Προσωποκεντρική, Υπαρξιακή, Γνωσιακή-Συμπεριφορική, Gestalt.

Κυριακή 04/04  17:00-20:00 (Online)

Εγγραφή – Κόστος: 30 ευρώ (Πλέον ΦΠΑ)

Αγγελική Κονιδάρη
Σύμβουλος ψυχικής υγείας, ψυχοθεραπεύτρια.
Είναι απόφοιτη της Νομικής Σχολής Αθηνών ενώ έχει σπουδάσει Συμβουλευτική Ψυχολογία και έχει εκπαιδευτεί σε διάφορες τεχνικές και ψυχοθεραπευτικές προσεγγίσεις, όπως Προσωποκεντρική, Υπαρξιακή, Γνωσιακή-Συμπεριφορική, Gestalt. Είναι κάτοχος Certificate στις συμβουλευτικές δεξιότητες και Διπλώματος στη Συμβουλευτική ( Counselling ), ενώ σύντομα ολοκληρώνει τις μεταπτυχιακές της σπουδές στο Συνθετικό Μοντέλο Ψυχοθεραπείας (ΜSc in Integrative Psychotherapy).
Κράτηση Θέσεων
30,00 

  Event Details
  Sponsors
  Κράτηση - Προεγγραφή

  Κράτηση Θέσεων
  30,00 

  X