Τεχνικές Σουηδικής Μάλαξης

Τεχνικές Σουηδικής Μάλαξης

Ο σύγχρονος τρόπος ζωής που έχει ως κύρια χαρακτηριστικά την καθιστική ζωή, τους εξαντλητικούς ρυθμούς, την κακή διατροφή, την απομάκρυνση από την φύση, τον έλεγχο των συναισθημάτων κ.α. μας οδήγησε στο να βιώνουμε στην καθημερινότητά μας έντονο στρες. Οι επιπτώσεις όλων αυτών, έχουν τόσο σωματικό όσο και ψυχικό αντίκτυπο στον οργανισμό.

Όσο ένας οργανισμός έχει τη δυνατότητα να αντιμετωπίζει τις προκλήσεις από το περιβάλλον του και να επαναπροσδιορίζει τα επίπεδα ανοχής και αντοχής του στην καθημερινή φθορά, τόσο πιο υγιής είναι. Όσο πιο απερίσπαστος είναι από σωματικούς πόνους, τόσο και πιο παραγωγικός.

Για τους παραπάνω λόγους, ο ρόλος της μάλαξης είναι διπλός. Ανακουφιστικός για τους σωματικούς πόνους και ταυτόχρονα προληπτικός, μειώνοντας τα επίπεδα άγχους. Λιγότερο άγχος σημαίνει καλύτερη υγεία. Όλες οι τεχνικές όπου τα χέρια χρησιμοποιούνται για να αγγίξουν , να τρίψουν, να πιέσουν ή να χειριστούν ιστούς σώματος, αποσκοπούν στο να ωφεληθεί άμεσα ο δέκτης και στα δύο επίπεδα.

Σε αυτό το σεμινάριο θα ασχοληθούμε με την γνώση της μάλαξης και τις βασικές τεχνικές εφαρμογής αυτής.
Με επαγγελματική αντιμετώπιση και ουσιαστική γνώση, η μάλαξη μπορεί να δράσει στο λεμφικό- κυκλοφορικό, οστικομυικό, νευρικό και ψυχοπνευματικό επίπεδο.

Διδακτέα Ύλη:

• Ιστορική αναδρομή μάλαξης.
• Είδη Μάλαξης.
• Αρχές Μάλαξης.
• Ενδείξεις –Αντενδείξεις Μάλαξης.
• Χειρισμοί Μάλαξης.
• Ανάλυση χειρισμών.
• Ιστορικό αξιολόγησης.
• Πρακτική εξάσκηση με συνεχή καθοδήγηση του εισηγητή.

Το μάθημα διδάσκεται από την κα Αθηνά Κλάδη Φυσιοθεραπεύτρια με πολυετή πείρα στην εφαρμογή και διδασκαλία των διαφόρων ειδών μάλαξης. Έχει εκπαιδευτεί στη Ρεφλεξολογία , στον Ηλεκτροβελονισμό, στα Ανθοϊάματα Bach κ.α.

Έναρξη τμήματος: Σάββατο 20/03/2021

20-21/03   09:30-15:30

Εγγραφή: 40 ευρώ (Πλέον ΦΠΑ)

Κόστος: 110 ευρώ (Πλέον ΦΠΑ)

Συνολικό Κόστος: 150 ευρώ (Πλέον ΦΠΑ)

Για την πρώτη χρονιά λειτουργίας μας ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ:

10% έκπτωση σε όλους
Επιπλέον 10 % για εγγραφές δύο ή περισσότερων ατόμων.

Αθηνά Κλάδη
Φυσιοθεραπεύτρια & Ρεφλεξολόγος
Είναι Πτυχιούχος Φυσιοθεραπείας με πολυετή εμπειρία σε όλα τα είδη μασάζ , στο sport massage καθώς και στο massage για εγκύους. Έχει σπουδάσει Ρεφλεξολογία και Ηλεκτροβελονισμό ενώ έχει παρακολουθήσει βασικές αρχές Κινέζικης Ιατρικής με 4ετή φοίτηση στην Κινέζικη διατροφή και βοτανολογία καθώς και Ανθοϊάματα Bach.
Κράτηση Θέσεων
40,00 

  Event Details
  Sponsors
  Κράτηση - Προεγγραφή

  Κράτηση Θέσεων
  40,00 

  X