Τεχνικές Σουηδικής Μάλαξης

Τεχνικές Σουηδικής Μάλαξης

Ο σύγχρονος τρόπος ζωής που έχει ως κύρια χαρακτηριστικά την καθιστική ζωή, τους εξαντλητικούς ρυθμούς, την κακή διατροφή, την απομάκρυνση από την φύση, τον έλεγχο των συναισθημάτων κ.α. μας οδήγησε στο να βιώνουμε στην καθημερινότητά μας έντονο στρες. Οι επιπτώσεις όλων αυτών, έχουν τόσο σωματικό όσο και ψυχικό αντίκτυπο στον οργανισμό.

Όσο ένας οργανισμός έχει τη δυνατότητα να αντιμετωπίζει τις προκλήσεις από το περιβάλλον του και να επαναπροσδιορίζει τα επίπεδα ανοχής και αντοχής του στην καθημερινή φθορά, τόσο πιο υγιής είναι. Όσο πιο απερίσπαστος είναι από σωματικούς πόνους, τόσο και πιο παραγωγικός.

Για τους παραπάνω λόγους, ο ρόλος της μάλαξης είναι διπλός. Ανακουφιστικός για τους σωματικούς πόνους και ταυτόχρονα προληπτικός, μειώνοντας τα επίπεδα άγχους. Λιγότερο άγχος σημαίνει καλύτερη υγεία. Όλες οι τεχνικές όπου τα χέρια χρησιμοποιούνται για να αγγίξουν , να τρίψουν, να πιέσουν ή να χειριστούν ιστούς σώματος, αποσκοπούν στο να ωφεληθεί άμεσα ο δέκτης και στα δύο επίπεδα.

Σε αυτό το σεμινάριο θα ασχοληθούμε με την γνώση της μάλαξης και τις βασικές τεχνικές εφαρμογής αυτής. Με επαγγελματική αντιμετώπιση και ουσιαστική γνώση, η μάλαξη μπορεί να δράσει στο λεμφικό- κυκλοφορικό, οστικομυικό, νευρικό και ψυχοπνευματικό επίπεδο.

Διδακτέα Ύλη:

• Ιστορική αναδρομή μάλαξης.
• Είδη Μάλαξης.
• Αρχές Μάλαξης.
• Ενδείξεις –Αντενδείξεις Μάλαξης.
• Χειρισμοί Μάλαξης.
• Ανάλυση χειρισμών.
• Ιστορικό αξιολόγησης.
• Πρακτική εξάσκηση με συνεχή καθοδήγηση του εισηγητή.

Θα δοθεί Δίπλωμα με πιστοποίηση από τον IPHM (International Practitioners of Holistic Medicine).

Οι απόφοιτοι μας έχουν το δικαίωμα της εγγραφής στον IPHM ώστε να είναι πιστοποιημένοι επαγγελματίες στο αντικείμενο που έχουν επιλέξει. Επιπλέον, μπορούν αν το επιθυμούν να διαφημιστούν ΔΩΡΕΑΝ στο site του IPHM.

Το μάθημα διδάσκεται από την κα Ελένη Πικουλάκη πτυχιούχο του Τ.Ε.Ι Αθηνών τμήμα “Αισθητικής και Κοσμητολογίας”. Έχει σπουδάσει ρεφλεξολογία, Ορθοπεδική ρεφλεξολογία, Αντιμετώπιση Ψυχοσωματικών προβλημάτων με ρεφλεξολογία, λεμφική παροχέτευση προσώπου, και σώματος, μάλαξη κεφαλής και αυχένα ,Rejuvenating Face and Body, Κρανιοϊερή θεραπεία, Ουσούι Ρέικι, Φυτοθεραπεία και Sujok.

Έναρξη τμήματος: Σάββατο 22/10/2022

22-23/10/2022  10:00-15:00

Εγγραφή: 40 ευρώ (Πλέον ΦΠΑ)

Κόστος: 110 ευρώ (Πλέον ΦΠΑ)

Συνολικό Κόστος: 150 ευρώ (Πλέον Φ.Π.Α)

 

Επανάληψη μαθήματος έκπτωση 50%

ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ ΕΚΠΤΩΣΗ ΣΤΟ ΚΟΣΤΟΣ:

 • 10 % για κάθε ΝΕΑ σύσταση.

*Συνιστάται η παρακολούθηση του σεμιναρίου Ανατομία – Μυολογία 08-09/10/2022    (Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ)

Ελένη Πικουλάκη
Αισθητικός & Ρεφλεξολόγος
Έχει σπουδάσει ρεφλεξολογία, Ορθοπεδική ρεφλεξολογία, Αντιμετώπιση Ψυχοσωματικών προβλημάτων με ρεφλεξολογία, λεμφική παροχέτευση προσώπου, και σώματος, μάλαξη κεφαλής και αυχένα ,Rejuvenating Face and Body.
Κράτηση Θέσεων
40,00 

  Event Details
  Sponsors
  Κράτηση - Προεγγραφή

  Κράτηση Θέσεων
  40,00 

  X