Τα Οφέλη των Συμπληρωμάτων Διατροφής

Κράτηση Θέσεων
62,00  με Φ.Π.Α.

Συμπληρώματα Διατροφής

Στον ταχέως εξελισσόμενο κόσμο που ζούμε, η προσπάθειά μας για υγεία και ευεξία έχει γίνει πιο σημαντική από ποτέ. Καθώς περιηγούμαστε στις πολυπλοκότητες της σύγχρονης ζωής, το σώμα μας συχνά δέχεται το βάρος του στρες, της ανεπαρκούς διατροφής και της ανελέητης επίθεσης των περιβαλλοντικών παραγόντων.

Σε αυτή την επιδίωξη ενός πιο υγιεινού τρόπου ζωής, ο ρόλος των συμπληρωμάτων διατροφής αναδεικνύεται ως φάρος ελπίδας, προσφέροντας μια πληθώρα πλεονεκτημάτων που συμβάλλουν στη συνολική μας ευημερία.

Συμπληρώματα: Τρέφοντας τα θεμέλια της υγείας (H2)

Στο πεδίο της υγείας και της διατροφής, τα συμπληρώματα διατροφής ξεχωρίζουν ως ισχυροί σύμμαχοι, παρέχοντας βασικά στοιχεία που χρειάζεται ο οργανισμός μας αλλά μπορεί να λείπουν για διάφορους λόγους.

Τα συμπληρώματα διατροφής διαδραματίζουν καθοριστικό ρόλο στην ενίσχυση της υγείας μας, καλύπτοντας τα διατροφικά κενά. Στην πολυάσχολη ζωή μας, η διατήρηση μιας απόλυτα ισορροπημένης διατροφής μπορεί να αποτελέσει πρόκληση. Τα συμπληρώματα μπαίνουν στη θέση τους ως αξιόπιστη πηγή βιταμινών, μετάλλων και άλλων βασικών θρεπτικών συστατικών, εξασφαλίζοντας ότι το σώμα μας λαμβάνει τα καύσιμα που χρειάζεται για να λειτουργήσει βέλτιστα.

Πρόληψη

Η πρόληψη είναι αναμφισβήτητα καλύτερη από τη θεραπεία, και τα συμπληρώματα λειτουργούν ως ασπίδα ενάντια σε πιθανά προβλήματα υγείας. Η ενίσχυση του σώματός μας με τα κατάλληλα συμπληρώματα μπορεί να ενισχύσει το ανοσοποιητικό μας σύστημα, καθιστώντας μας λιγότερο ευάλωτους σε ασθένειες.

Από τα κοινά κρυολογήματα έως τις πιο σοβαρές παθήσεις, μια καλά ολοκληρωμένη θεραπευτική αγωγή συμπληρωμάτων μπορεί να αποτελέσει έναν τρομερό σύμμαχο στην άμυνά μας ενάντια σε διάφορες απειλές για την υγεία.

Διατροφή

Ενώ η ισορροπημένη διατροφή αποτελεί τον ακρογωνιαίο λίθο της καλής υγείας, η επίτευξη της με συνέπεια αποτελεί πρόκληση. Τα συμπληρώματα διατροφής λειτουργούν ως δίχτυ ασφαλείας για τη διατροφή, καλύπτοντας τα κενά που μπορεί να προκύψουν λόγω διατροφικών περιορισμών, προτιμήσεων ή απλώς λόγω έλλειψης πρόσβασης σε ορισμένα τρόφιμα.

Ενίσχυση της ευεξίας:

Η ευεξία περιλαμβάνει κάτι περισσότερο από τη σωματική υγεία – αγκαλιάζει και την ψυχική και συναισθηματική ευεξία. Τα συμπληρώματα συμβάλλουν σε μια ολιστική προσέγγιση της ευεξίας υποστηρίζοντας τη γνωστική λειτουργία, τη διαχείριση του στρες και την προώθηση της θετικής διάθεσης.

Από τα προσαρμογόνα που βοηθούν στην καταπολέμηση του στρες έως τα ωμέγα-3 που βοηθούν στην υγεία του εγκεφάλου, τα συμπληρώματα παίζουν καθοριστικό ρόλο στην καλλιέργεια της συνολικής μας αίσθησης ευεξίας.

Το δυναμικό τοπίο της ευεξίας

Καθώς περιηγούμαστε στο δυναμικό τοπίο της ευεξίας, γίνεται φανερό ότι τα συμπληρώματα διατροφής δεν είναι μια λύση που ταιριάζει σε όλους. Οι ατομικές ανάγκες ποικίλλουν και η εξατομικευμένη προσέγγιση των συμπληρωμάτων είναι το κλειδί.

Η διαβούλευση με επαγγελματίες υγείας και ειδικούς σε θέματα διατροφής μπορεί να μας καθοδηγήσει στη διαμόρφωση μιας θεραπείας συμπληρωμάτων προσαρμοσμένης στις μοναδικές μας απαιτήσεις, εξασφαλίζοντας τα μέγιστα οφέλη χωρίς περιττούς κινδύνους.

Ελάτε μαζί μας σε αυτό το ταξίδι καθώς ξετυλίγουμε τα μυστήρια των συμπληρωμάτων, ξεκλειδώνοντας τις πόρτες σε ένα βασίλειο όπου η υγεία, η πρόληψη, η διατροφή και η ευεξία συγκλίνουν για να ανοίξουν το δρόμο για μια πιο ανθεκτική και ακμαία ύπαρξη.

Ύλη Σεμιναρίου

• Συμπληρώματα Διατροφής Μύθοι και Αλήθειες
• Πότε χρειάζονται και πότε όχι
• Λόγοι επιλογής και εναλλακτικές
• Τεκμηριωμένοι λόγοι διατροφικής συμπλήρωσης
• Δράσεις – Δοσολογίες – Υπερδοσολογίες και Παρενέργειες
• Τρόποι χορήγησης και αλληλεπίδρασης
• Τρόποι επιλογής των κατάλληλων συμπληρωμάτων και πότε
• Μελέτη ετικετών συμπληρωμάτων.

Δίδονται σημειώσεις και Δίπλωμα με πιστοποίηση από τον IPHM (International Practitioners of Holistic Medicine). Οι απόφοιτοι μας έχουν το δικαίωμα της εγγραφής στον IPHM ώστε να είναι πιστοποιημένοι επαγγελματίες στο αντικείμενο που έχουν επιλέξει. Επιπλέον , μπορούν αν το επιθυμούν να διαφημιστούν ΔΩΡΕΑΝ στο site του IPHM.

Ημερομηνία / Κόστος

Ημερομηνία:  Σάββατο 18 Μαϊου 2024 11:00-15:00.

Συνολικό Κόστος              :  50 ευρώ Πλέον ΦΠΑ (Συμπεριλαμβάνεται η εγγραφή).

Οι απόφοιτοι της σχολής μας μπορούν να εγγραφούν ως δόκιμα ή τακτικά μέλη στους παρακάτω συλλόγους – σωματεία.

Η Σχολή μας είναι Πιστοποιημένη από το Π.Ε.Σ.Ρ (Πανελλήνιο Επαγγελματικό Σωματείο Ρεφλεξολόγων) για τη διετή επαγγελματική εκπαίδευση στη Ρεφλεξολογία.

Κράτηση - Προεγγραφή
Κράτηση Θέσεων
62,00  με Φ.Π.Α.
Εισηγητής
Δημήτρης Πολυζωγόπουλος
Σύμβουλος Διατροφής
Φόρμα επικοινωνίας


  Event Details
  • Διάρκεια Εκπαίδευσης

   Σάββατο 18 Μαϊου 2024 11:00-15:00

  • Προεγγραφή - Κράτηση

   50€ (Πλέον ΦΠΑ)

  • Κόστος Σεμιναρίου

   Κόστος: 50 ευρώ (Πλέον ΦΠΑ) (Συμπεριλαμβάνεται η εγγραφή).

  • Ημερομηνία / Ώρα

   18/05/2024 11:00-15:00

    

  • Start Date
   18 Μαΐου 2024 11:00
  • Address
   Λ. Αγίου Δημητρίου 245, Αγ. Δημήτριος Τ.Κ. 173 42
   Sponsors
   Κράτηση - Προεγγραφή

   Κράτηση Θέσεων
   62,00  με Φ.Π.Α.

   X