Εκπαίδευση στην Τεχνική Su Jok (Μικροβελονισμός) Α΄ Επίπεδο (Νέο Τμήμα)

Τι είναι το Su Jok;

Η μέθοδος θεραπείας – αυτοθεραπείας Su Jok (σου τζοκ), είναι ένα θεραπευτικό σύστημα μικρο-αντιστοιχιών, που μας δόθηκε από τον Κορεάτη γιατρό και καθηγητή πανεπιστημίου Park Jae Woo.

Στα 1980, κατανόησε τις πολλαπλές μικρο-αντιστοιχίες που εκφράζονται σε όλο το σώμα. Aσπάστηκε την αρχή : «κάθε σημείο, είναι μέρος του όλου, αλλά ταυτοχρόνως, κάθε σημείο εμπεριέχει το όλον». Έτσι, εφηύρε αυτή τη μέθοδο, που σημαίνει χέρι(su), πόδι(jok).

Θα μπορούσαμε να ονομάσουμε αυτή την τεχνική, με λίγη αυθαιρεσία, κορεάτικη ρεφλεξολογία. Αφού εφαρμόζεται σε απομακρυσμένα από τον πόνο και την ασθένεια σημεία, είναι σίγουρα κάποιο είδος ρεφλεξολογίας. Βέβαια οι πρώτοι διδάξαντες το σύστημα δεν αυτοπροσδιορίζονταν ως ρεφλεξολόγοι.

Πώς εφαρμόζεται;

Αυτή η μέθοδος δίνει πολλαπλές αντιστοιχίες στον εφαρμόζοντα, έτσι ώστε να μειώσει τα πιθανά αδιέξοδα που θα είχε από την κλασσική ρεφλεξολογία.

Ο χάρτης Su Jok είναι εντελώς διαφορετικός από αυτόν της κλασσικής ρεφλεξολογίας. Ο παραπάνω χάρτης, είναι παρμένος από το βασικό σύστημα αντιστοίχισης. Υπάρχουν και πολλά άλλα συστήματα, όπως το σύστημα «έντομο» που θα δούμε σε επόμενα σχήματα.

Για την εφαρμογή της μεθόδου χρησιμοποιούνται διάφορα μέσα, όπως : σπόροι, μαγνήτες, μεταλλικοί διαγνώστες, μόξα, δαχτυλίδια, micro βελόνες, χρώματα αλλά και μάλαξη στις μικρο-αντιστοιχίες.

Αυτή η μέθοδος μπορεί να σταθεί και μόνη της, σίγουρα όμως λύνει τα χέρια των ρεφλεξολόγων σε θέματα που η κλασσική ρεφλεξολογία είχε αδιέξοδα. Όπως για παράδειγμα σε παθήσεις των γονάτων, τα οποία δεν απεικονίζονται στους χάρτες της.

Τέλος, η εκμάθηση της μεθόδου, θα «απογειώσει» κυριολεκτικά την συνθετική σκέψη του επίδοξου θεραπευτή. Θα μπορέσει να βοηθήσει όσο το δυνατόν περισσότερο τον άνθρωπο που υποφέρει και ζητά βοήθεια.

Θα δοθεί Δίπλωμα με πιστοποίηση από τον IPHM (International Practitioners of Holistic Medicine).

Πιστοποίηση

Οι απόφοιτοι μας έχουν το δικαίωμα της εγγραφής στον IPHM ώστε να είναι πιστοποιημένοι επαγγελματίες στο αντικείμενο που έχουν επιλέξει. Επιπλέον, μπορούν αν το επιθυμούν να διαφημιστούν ΔΩΡΕΑΝ στο site του IPHM.

Εισηγήτρια

Το μάθημα της διδάσκεται από την κα. Ελένη Πικουλάκη. Είναι πτυχιούχος του Τ.Ε.Ι Αθηνών τμήμα “Αισθητικής και Κοσμητολογίας”. Έχει εμπειρία σε εφαρμογές θεραπειών στο πρόσωπο και στο σώμα, με ή χωρίς μηχανήματα, ενώ εκπαιδεύει προσωπικό σε νέα μηχανήματα και τεχνολογίες στον τομέα της Αισθητικής και της Ιατρικής Αισθητικής.

Έχει σπουδάσει ρεφλεξολογία, Ορθοπεδική ρεφλεξολογία, Αντιμετώπιση Ψυχοσωματικών προβλημάτων με ρεφλεξολογία, λεμφική παροχέτευση προσώπου, και σώματος, μάλαξη κεφαλής και αυχένα ,Rejuvenating Face and Body. Έχει ολοκληρώσει το 3ο επιπέδο εκπαίδευσης στην Κρανιοϊερή θεραπεία (Upledger Institute) και είναι κάτοχος 1ου βαθμού Ουσούι Ρέικι.

Έχει σπουδάσει Φυτοθεραπεία (Διετής φοίτηση) και Sujok (Τριετής φοίτηση).

 

Ημερομηνίες / Κόστος

Ημερομηνίες: 18-19/02, 04-05/03, 22-23/04

Ώρες: 10:00-15:00

Κράτηση – Προεγγραφή:
   40 ευρώ (Πλέον ΦΠΑ)
Κόστος                                 : 350 ευρώ (Πλέον ΦΠΑ)
Συνολικό κόστος              : 390 ευρώ (Πλέον ΦΠΑ).

Επανάληψη μαθήματος έκπτωση 50%

ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ ΕΚΠΤΩΣΗ ΣΤΟ ΚΟΣΤΟΣ:

 • 15% ευρώ για προεξόφληση μέχρι 15/01
 • 10% ευρώ για προεξόφληση μέχρι 31/01
 • 10% για κάθε ΝΕΑ σύσταση
Κράτηση - Προεγγραφή
Κράτηση Θέσεων
49,60  με Φ.Π.Α.
Εισηγητής
Ελένη Πικουλάκη
Αισθητικός & Ρεφλεξολόγος
Έχει σπουδάσει ρεφλεξολογία, Ορθοπεδική ρεφλεξολογία, Αντιμετώπιση Ψυχοσωματικών προβλημάτων με ρεφλεξολογία, λεμφική παροχέτευση προσώπου, και σώματος, μάλαξη κεφαλής και αυχένα ,Rejuvenating Face and Body.
Φόρμα επικοινωνίας

  Event Details
  • Days
   Hours
   Min
   Sec
  • Διάρκεια Εκπαίδευσης

   18/02/2023 έως 23/04/2023

  • Προεγγραφή - Κράτηση

   40€ (Πλέον ΦΠΑ)

  • Κόστος Σεμιναρίου

   Κόστος/Μήνα: 100 € (Πλέον ΦΠΑ)

  • Ημερομηνία / Ώρα

   Σάββατο 18/02/2023

  • Start Date
   18 Φεβρουαρίου 2023 10:00
  • Address
   Λ. Αγίου Δημητρίου 245, Αγ. Δημήτριος Τ.Κ. 173 42
   Sponsors
   Κράτηση - Προεγγραφή

   Κράτηση Θέσεων
   49,60  με Φ.Π.Α.

   X