Ιδιοσυγκρασιακή Ανάλυση με το Τριαρχικό Μοντέλο Su Jok

Ιδιοσυγκρασιακή Ανάλυση με το Τριαρχικό Μοντέλο Su Jok

Κράτηση Θέσεων
49,60  με Φ.Π.Α.

Ο καθηγητής Park Jae Woo είναι ο εφευρέτης της Τριαρχικής Θεωρίας και της Su Jok θεραπείας. Τα έργα του επιτρέπουν την κατανόηση του Κόσμου στον οποίο ζούμε, βοηθάνε να ανακτήσουμε την υγεία μας και να βελτιωθεί όλο το ΕΙΝΑΙ μας.

Τι είναι η Τριαρχική Θεωρία και Θεραπεία;

Τριαρχική θεωρία και θεραπεία είναι ένα μοναδικό σύστημα γνώσεων που οδηγεί από το δυΪσμό σε ένα σύστημα γνώσεων του Τριαρχικού μοντέλου. Το μοντέλο αυτό υπάρχει σε κάθε αντικείμενο και φαινόμενο ταυτόχρονα, όπου αλληλοεπιδρούν τρεις ενέργειες (Hetero,Homo, Neutro). Υπάρχει και ακόμα μια δύναμη (Neuto) – η πηγή.

Που στηρίζεται η Τριαρχική Θεωρία;

Ο άνθρωπος σύμφωνα με την Τριαρχία αποτελείται από το σώμα, το νου και την ψυχή. Για να επιτύχουμε τη βελτίωση της υγείας μας είναι σημαντικό να κατανοήσουμε πώς οι ενέργειες αλληλοεπιδρούν και συνεργάζονται μεταξύ τους.

 • Ο Νους είναι ενέργεια Hetero. Τρέχει, αλλάζει συνεχώς. Ο νους σχηματίζει το δικό του Τριαρχικό μοντέλο:τα συναισθήματα μας, τη λογική, το πνεύμα και την πρόθεση. Το νοητικό επίπεδο, ο νους, είναι πολύ σημαντικό για την υγεία του σώματος.
 • Το σώμα είναι ενέργεια Homo. Homo ενέργεια εκφράζεται στην ομοιότητα όλων των ανθρώπων π.χ.στην εμφάνιση. Σταματάει τις αλλαγές. Για αυτό γερνάμε σιγά σιγά. Το Τριαρχικό μοντέλο του σώματος αποτελείται από διάφορα όργανα και συστήματα που συνεργάζονται για να μας κρατούν ζωντανούς.
 • Η ψυχή είναι ενέργεια Neuto. Είναι η σπίθα του Δημιουργού μέσα μας. Είναι κάτι που υπερβαίνει το φυσικό και μας συνδέει με την Πηγή, με το Δημιουργό, με το Σύμπαν.

Σε τι βοηθάει το Τριαρχικό Μοντέλο;

Το Τριαρχικό μοντέλο, η Τριαρχική ακολουθία χρησιμοποιείται για τη διάγνωση και τη θεραπεία διαφόρων καταστάσεων υγείας. Υπαρχουν διαφορετικές μέθοδοι και τεχνικές που μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε. Μερικές από αυτές είναι ο βελονισμός, η σποροθεραπεία, η χρωμοθεραπεία, η θεραπεία κινήσεων (twist therapy), η σπειροειδής γυμναστική, ο διαλογισμός (smile meditation) κ.α.

Περιεχόμενο Σεμιναρίου

Σε αυτό το σεμινάριο θα προσεγγίσουμε την Τριαρχική Ιδιοσυγκρασία . Η Τριαρχική Ιδιοσυγκρασία είναι η βάση των πληροφοριών που μας δίνεται κατά τη γέννηση. Τις πληροφορίες όμως αυτές δεν καταφέρνουν όλοι να τις κατανοήσουν έτσι ώστε να εκμεταλλευτούν στο μέγιστο τις δυνατότητες τους. Πολλές φορές δεν αντιλαμβάνονται καν την ύπαρξη τους.

Η Ενεργειακή Τριαρχική Ιδιοσυγκρασία υπολογίζεται από την ημερομηνία γέννησης ενός ατόμου. Χρησιμοποιούμε το έτος, το μήνα, την ημέρα και την ώρα (η τελευταία παράμετρος συχνά δεν είναι γνωστή).

Με βάση αυτά τα δεδομένα, σχηματίζεται ένας μεμονωμένος πίνακας του συνδυασμού των δυνάμεων Triorigin για τον καθένα μας.

Μια ανάλυση μας δίνει τεράστιες πληροφορίες. Πολύτιμες πληροφορίες για την υγεία και τα χαρακτηριστικά της πορείας των ασθενειών σε έναν συγκεκριμένο άτομο.

Επιπλέον, αναλύουμε το χαρακτήρα, γεγονότα ζωής, σχέσεις στην οικογένεια και σχέσεις με άλλους, ικανότητες, ευκαιρίες κέρδους, επικίνδυνες περιόδους ζωής κ.λπ. Συχνά δεν έχει νόημα να ξεκινήσουμε μια ολοκληρωμένη θεραπεία χωρίς την παραπάνω ανάλυση.

Τα ενεργειακά “καταστατικά” έχουν την ικανότητα να επηρεάζουν το ένα το άλλο. Αφορούν ανθρώπους που περνούν πολύ χρόνο μαζί.  Αφορούν τόσο τις οικογενειακές όσο και τις επιχειρηματικές σχέσεις.

Μελετώντας την επιρροή των ενεργειών, μπορεί κανείς να προβλέψει τι αναμένεται από τη συνεργασία, που μπορεί να προκύψουν προβλήματα, να εντοπίσει κρυφές συγκρούσεις και να τις διορθώσει.

Σε ποιους απευθύνεται το σεμινάριο;

To σεμινάριο απευθύνεται σε ΟΛΟΥΣ. Αυτή η γνώση ενδιαφέρει όλους όσους:

 • Έχουν βασικές γνώσεις Su Jok και Τριαρχικής θεωρίας
 • Τους θεραπευτές διαφόρων ειδικοτήτων
 • Όλους όσους θέλουν να γνωρίσουν και να εξελίξουν τον εαυτό τους

Ζούμε σε αυτό το κόσμο σύμφωνα με το Τριαρχικό μοντέλο της Συνείδησης μας. Η συνείδηση έχει την δυνατότητα για ανανέωση, ανάπτυξη, επέκταση. Η βελτίωση και τελειοποίηση, πιθανόν, είναι ο σκοπός της ζωής μας.

 

Ημερομηνία σεμιναρίου: 19/01  17:00-21:00, 20-21/01  16:00-21:00

Ώρες Εκπαίδευσης.         : 14

Εγγραφή                             :  40 ευρώ (Πλέον Φ.Π.Α)

Συνολικό Κόστος             : 180 ευρώ (Πλέον Φ.Π.Α) (Συμπεριλαμβάνεται η εγγραφή)

 

Επανάληψη μαθήματος έκπτωση 50%

Προσφέρουμε έκπτωση :

👉‘Εκπτωση 40 ευρώ για εγγραφές έως 05/01/2024 και δώρο μια ιδιοσυγκρασιακή ανάλυση

👉10% για κάθε νέα σύσταση.

Πιστοποίηση από τον IPHM (International Practitioners of Holistic Medicine).Οι απόφοιτοι μας έχουν το δικαίωμα της εγγραφής στον IPHM ώστε να είναι πιστοποιημένοι επαγγελματίες στο αντικείμενο που έχουν επιλέξει. Επιπλέον , μπορούν αν το επιθυμούν να διαφημιστούν ΔΩΡΕΑΝ στο site του IPHM.

Οι απόφοιτοι της σχολής μας μπορούν να εγγραφούν ως δόκιμα ή τακτικά μέλη στους παρακάτω συλλόγους – σωματεία.

Η Σχολή μας είναι Πιστοποιημένη από το Π.Ε.Σ.Ρ (Πανελλήνιο Επαγγελματικό Σωματείο Ρεφλεξολόγων) για τη διετή επαγγελματική εκπαίδευση στη Ρεφλεξολογία.

Κράτηση - Προεγγραφή
Κράτηση Θέσεων
49,60  με Φ.Π.Α.
Εισηγητής
Irina Ovcharenko
Su Jok
Φόρμα επικοινωνίας


  Event Details
  • Days
   Hours
   Min
   Sec
  • Διάρκεια Εκπαίδευσης

   19/01/2024 έως 21/01/2024

  • Προεγγραφή - Κράτηση

   40€ (Πλέον ΦΠΑ)

  • Κόστος Σεμιναρίου

   Κόστος: 180 ευρώ (Πλέον ΦΠΑ) (Συμπεριλαμβάνεται η εγγραφή).

   ‘Εκπτωση 40 ευρώ για εγγραφές έως 05/01/2024 και δώρο μια ιδιοσυγκρασιακή ανάλυση.

    

  • Ημερομηνία / Ώρα

   19/01/2024  17:00-21:00

   20/01/2024  16:00-15:00

   21/01/2024  16:00-21:00

  • Start Date
   19 Ιανουαρίου 2024 17:00
  • Address
   Λ. Αγίου Δημητρίου 245, Αγ. Δημήτριος Τ.Κ. 173 42
   Sponsors
   Κράτηση - Προεγγραφή

   Κράτηση Θέσεων
   49,60  με Φ.Π.Α.

   X