Τεχνικές Μάλαξης Κεφαλής για αντιμετώπιση Στρες και Αϋπνίας

Τεχνικές Μάλαξης Κεφαλής για αντιμετώπιση Στρες και Αϋπνίας

Στις μέρες που ζούμε, ειδικότερα οι άνθρωποι των πόλεων, βιώνουμε συνεχώς στρεσογόνες καταστάσεις, που σε βάθος χρόνου επιδρούν αρνητικά στον ύπνο μας και τελικά στην ίδια μας την υγεία.

Το άγχος δημιουργεί επαναλαμβανόμενες νοητικές εντάσεις, τις οποίες προσπαθούμε να διαχειριστούμε με το μυαλό μας, με αποτέλεσμα τη φόρτιση, τους πονοκεφάλους και τις ημικρανίες, τον «σφιχτό» αυχένα, το «βαρύ» κεφάλι.

Αν το στρες έχει φτάσει να επιδράσει στην ποιότητα του ύπνου μας, αλυσιδωτές αντιδράσεις ξεκινούν από το ορμονικό και το νευρικό μας σύστημα, παρασέρνοντας σιγά σιγά σε ένα κύκλο δυσαρμονίας και τα υπόλοιπα συστήματα.

Επειδή λοιπόν αυτές οι εντάσεις φορτίζουν αρνητικά το πιο yang-άνω μέρος της ύπαρξής μας, το κεφάλι, θα πρέπει να παρέμβουμε με τεχνικές που θα δημιουργήσουν αποφόρτιση και αρμονία. Σύμφωνα με τον νόμο του σπουδαίου ομοιοπαθητικού Hering, η δυσαρμονία – ασθένεια, ακολουθεί πορεία από επάνω προς τα κάτω στην αποδρομή της.

Στο σεμινάριο θα διδαχτούν τεχνικές δυτικού τύπου, αλλά και τεχνικές από την ανατολή, που βασίζονται στην κινέζικη και ιαπωνική προσέγγιση.

Είναι πολύτιμο εργαλείο για τους μασέρ, τους ρεφλεξολόγους και γενικά για τους εναλλακτικούς δια χειρών θεραπευτές αλλά και για όλους όσους επιθυμούν να γνωρίζουν τρόπους με τους οποίους θα βελτιώσουν την ποιότητα της ζωής τους.

Ύλη Μαθήματος:

 •  Στοιχεία ανατομίας κεφαλής και αυχένα
 • Ήπια μάλαξη αποφόρτισης
 • Πιεσοθεραπεία βελονιστικών σημείων
 • Τεχνικές shiatsu επάνω στους μεσημβρινούς της κεφαλής και
  αυχένα
 • Τεχνικές tuina στην περιοχή αυχένα και τραπεζοειδών.

Διδάσκει ο κ. Δημήτριος Γιαννιώτης έναν από τους πλέον καταξιωμένους επαγγελματίες στο χώρο, με πολυετή εμπειρία στη διδασκαλία.
Έχει σπουδάσει Ρεφλεξολογία, Shiatsu, Ηλεκτροβελονισμό, Ενεργειακή Διατροφολογία, Ανθοϊάματα Μπάχ, Ομοιοπαθητική, Παραδοσιακή Κινέζικη Ιατρική και Παραδοσιακή Κινέζικη Διατροφολογία και βοτανοθεραπεία.,Ολιστική μάλαξη, Τουίνα.

Έχει συμμετάσχει σε δεκάδες σεμινάρια Ρεφλεξολογίας, Προληπτικής Ιατρικής, Ομοιοπαθητικής και Ορθομοριακής Θεραπευτικής. Είναι Βιοσυντονιστής και ειδικός Ραδιαισθητικός.

Ημερομηνία: Κυριακή 09/05/2021  16:30 – 20:30
Κόστος: 25 ευρώ (Πλέον ΦΠΑ)
Εγγραφή: 25 ευρώ (Πλέον ΦΠΑ).

Συνολικό Κόστος: 50 ευρώ (Πλέον ΦΠΑ)

Για την πρώτη χρονιά λειτουργίας μας ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ:

 • 10% έκπτωση σε όλους
 • Επιπλέον 10 % για εγγραφές δύο ή περισσότερων ατόμων.
Δημήτρης Γιαννιώτης
Ρεφλεξολόγος – Σύμβουλος Αυτοβελτίωσης
Ο Δημήτρης Γιαννιώτης είναι Ρεφλεξολόγος – Σύμβουλος Αυτοβελτίωσης. Έχει σπουδάσει Ρεφλεξολογία, Shiatsu, Ενεργειακή Διατροφολογία, Ανθοϊάματα Μπάχ, Παραδοσιακή Κινέζικη Ιατρική και Παραδοσιακή Κινέζικη Διατροφολογία. Έχει συμμετάσχει σε δεκάδες σεμινάρια Ρεφλεξολογίας, Προληπτικής Ιατρικής, Ομοιοπαθητικής και Ορθομοριακής Θεραπευτικής. Είναι μέλος του Σ.Ε.Ρ και της ΕΛ.Ε.ΣΙ.
Κράτηση Θέσεων
25,00 

  Event Details
  Sponsors
  Κράτηση - Προεγγραφή

  Κράτηση Θέσεων
  25,00 

  X