Σεμινάριο Σποροθεραπείας

Σεμινάριο Σποροθεραπείας

ΣΠΟΡΟΘΕΡΑΠΕΙΑ

Οι σπόροι φέρουν εντός τους ζωή, ζωή που δίνεται στα φυτά. Αυτό σημαίνει πως στην πρόδρομη φάση τους κρύβουν μέσα τους τεράστια συμπυκνωμένη δύναμη. Δια μέσου του μηχανισμού της ενεργητικής αναπνοής, συντελείται μια ανταλλαγή της κρυμμένης ενέργειας με το εξωτερικό περιβάλλον και χάρις σε αυτήν, ο σπόρος ως πηγή ζωής μπορεί να συμβάλλει στη βελτίωση της κατάστασης της υγείας και των άλλων ζωντανών οργανισμών.

Για πρώτη φορά η μέθοδος της σποροθεραπείας παρουσιάστηκε το 1988, ένα χρόνο μετά την εμφάνιση της θεραπείας Su Jok στην Κορέα. Από τότε ως σήμερα χρησιμοποιείται ως θεραπεία σε μεγάλο εύρος παθήσεων.

Αυτή η φυσική και αρκετά απλή μέθοδος, δίνει στην πράξη εξαιρετικά αποτελέσματα.

Η επαφή των σπόρων με τα σημεία προβολής των πασχόντων σημείων του σώματος, επάνω στις παλάμες ή πατούσες, ενεργοποιεί τις διαδικασίες εναρμόνισης του οργανισμού και ανατρέπει τις δυσαρμονίες.

Ύλη Μαθήματος:

 • Ποιους σπόρους επιλέγουμε ανάλογα με τις παθήσεις
 • Επιλογή σπόρων ανάλογα με το χρώμα
 • Επιλογή σπόρων ανάλογα με την θερμική τους φύση
 • Επιλογή αντανακλαστικού σημείου του προβληματικού σημείου ή οργάνου
 • Τα βασικά συστήματα αντιστοίχισης σε παλάμη και άκρο πόδα
 • Εφαρμογή των σπόρων στα σημεία αντιστοίχισης.

Το μάθημα διδάσκεται από τον κ. Δημήτριο Γιαννιώτη έναν από τους πλέον καταξιωμένους επαγγελματίες στο χώρο, με πολυετή εμπειρία στη διδασκαλία του Ηλεκτροβελονισμού και όχι μόνο.

Έχει σπουδάσει Ρεφλεξολογία, Shiatsu, Ηλεκτροβελονισμό, Ενεργειακή Διατροφολογία, Ανθοϊάματα Μπάχ, Ομοιοπαθητική, Παραδοσιακή Κινέζικη Ιατρική και Παραδοσιακή Κινέζικη Διατροφολογία και βοτανοθεραπεία.,Ολιστική μάλαξη, Τουίνα.

Έχει συμμετάσχει σε δεκάδες σεμινάρια Ρεφλεξολογίας, Προληπτικής Ιατρικής, Ομοιοπαθητικής και Ορθομοριακής Θεραπευτικής. Είναι Βιοσυντονιστής και ειδικός Ραδιαισθητικός.

Θα δοθεί πιστοποιητικό παρακολούθησης.

Ημερομηνίες: Κυριακή 12/12/2021 16:00-21:00

Εγγραφή : 20 ευρώ (Πλέον ΦΠΑ)
Κόστος     : 30 ευρώ (Πλέον ΦΠΑ)

Συνολικό Κόστος: 50 ευρώ (Πλέον ΦΠΑ)

ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ:

*10% για εγγραφή δύο ή περισσοτέρων ατόμων

*15% για ανέργους

Δημήτρης Γιαννιώτης
Ρεφλεξολόγος – Σύμβουλος Αυτοβελτίωσης
Ο Δημήτρης Γιαννιώτης είναι Ρεφλεξολόγος – Σύμβουλος Αυτοβελτίωσης. Έχει σπουδάσει Ρεφλεξολογία, Shiatsu, Ενεργειακή Διατροφολογία, Ανθοϊάματα Μπάχ, Παραδοσιακή Κινέζικη Ιατρική και Παραδοσιακή Κινέζικη Διατροφολογία. Έχει συμμετάσχει σε δεκάδες σεμινάρια Ρεφλεξολογίας, Προληπτικής Ιατρικής, Ομοιοπαθητικής και Ορθομοριακής Θεραπευτικής. Είναι μέλος του Σ.Ε.Ρ και της ΕΛ.Ε.ΣΙ.
Κράτηση Θέσεων
20,00 

  Event Details
  Sponsors
  Κράτηση - Προεγγραφή

  Κράτηση Θέσεων
  20,00 

  X