Αυτοπεποίθηση: Πώς να πιστέψουμε στον εαυτό μας!

Αυτοπεποίθηση: Πώς να πιστέψουμε στον εαυτό μας!

Αυτοπεποίθηση: Πώς να πιστέψουμε στον εαυτό μας!

Η σχέση που έχουμε με τον εαυτό μας επηρεάζει καθημερινά τα συναισθήματα, τη συμπεριφορά, τις σκέψεις, τις επιλογές, και την ποιότητα ζωής μας. Βασικό κομμάτι αυτής της σχέσης είναι και η αυτοπεποίθηση, δηλαδή η πίστη στις ικανότητες μας, η πεποίθηση ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε και η γενική θετική στάση αυτοαποδοχής.

Δυστυχώς, πολλοί είναι οι άνθρωποι που δεν πιστεύουν αρκετά στον εαυτό τους και βλέπουν αυτή την έλλειψη να επηρεάζει διάφορους τομείς της ζωής τους, σε μικρότερο ή μεγαλύτερο βαθμό.

Στο σεμινάριο θα δούμε:

 • Την έννοια της αυτοπεποίθησης.
 • Πιθανά αίτια της έλλειψης εμπιστοσύνης προς τον εαυτό.
 • Συνήθειες και πεποιθήσεις που την υποβαθμίζουν.
 • Αρνητικές επιπτώσεις.
 • Τρόπους ενίσχυσης της αυτοπεποίθησης και οφέλη.

Σε ποιους απευθύνεται:

Σε ειδικούς ψυχικής υγείας (Ψυχολόγους, Ψυχοθεραπευτές, Συμβούλους), επαγγελματίες του ευρύτερου χώρου της σωματικής υγείας και ευεξίας, εκπαιδευτικούς, σπουδαστές και σε οποιονδήποτε ενδιαφέρεται να εμπλουτίσει τις γνώσεις του για το συγκεκριμένο θέμα και να ενισχύσει την προσωπική του ανάπτυξη.

Θα δοθεί Δίπλωμα με πιστοποίηση από τον IPHM (International Practitioners of Holistic Medicine).

Οι απόφοιτοι μας έχουν το δικαίωμα της εγγραφής στον IPHM ώστε να είναι πιστοποιημένοι επαγγελματίες στο αντικείμενο που έχουν επιλέξει. Επιπλέον , μπορούν αν το επιθυμούν να διαφημιστούν ΔΩΡΕΑΝ στο site του IPHM.

Το μάθημα διδάσκει η κα Αγγελική Κονιδάρη σύμβουλος ψυχικής υγείας, εκπαιδευόμενη ψυχοθεραπεύτρια. Είναι απόφοιτη της Νομικής Σχολής Αθηνών ενώ έχει σπουδάσει Συμβουλευτική Ψυχολογία και έχει εκπαιδευτεί σε διάφορες τεχνικές και ψυχοθεραπευτικές προσεγγίσεις, όπως Προσωποκεντρική, Υπαρξιακή, Γνωσιακή-Συμπεριφορική, Gestalt.

Κυριακή 23/10   17:00-19:00 (Online)

Εγγραφή – Κόστος: 20 ευρώ (Πλέον ΦΠΑ)

Αγγελική Κονιδάρη
Σύμβουλος ψυχικής υγείας, ψυχοθεραπεύτρια.
Είναι απόφοιτη της Νομικής Σχολής Αθηνών ενώ έχει σπουδάσει Συμβουλευτική Ψυχολογία και έχει εκπαιδευτεί σε διάφορες τεχνικές και ψυχοθεραπευτικές προσεγγίσεις, όπως Προσωποκεντρική, Υπαρξιακή, Γνωσιακή-Συμπεριφορική, Gestalt. Είναι κάτοχος Certificate στις συμβουλευτικές δεξιότητες και Διπλώματος στη Συμβουλευτική ( Counselling ), ενώ σύντομα ολοκληρώνει τις μεταπτυχιακές της σπουδές στο Συνθετικό Μοντέλο Ψυχοθεραπείας (ΜSc in Integrative Psychotherapy).
Κράτηση Θέσεων
20,00 

  Event Details
  Sponsors
  Κράτηση - Προεγγραφή

  Κράτηση Θέσεων
  20,00 

  X