Σεμινάριο Ραβδοσκοπίας – Ραδιαισθησίας (Εντατικό)

Σεμινάριο Ραβδοσκοπίας – Ραδιαισθησίας (Εντατικό)

Τι είναι η Ραβδοσκοπία;

Η ραβδοσκοπία είναι μια πανάρχαιη τέχνη, που επέτρεπε στους ανθρώπους να βρίσκουν νερό. Επιπλεόν, να επιλέγουν τα κατάλληλα σημεία για να χτίσουν τα σπίτια, τους ναούς, τα τείχη και τις πόλεις τους. Η ραβδοσκοπία για εύρεση νερού, είναι ο πλέον αποδεκτός και γνωστός στο ευρύ κοινό, τύπος γεωλογικής έρευνας.

Ραβδοσκοπία, ονομάζεται η διαδικασία ανεύρεσης μη φανερής πληροφορίας με τη χρήση ράβδου, ή αντιστοίχων εργαλείων. Πληροφορίες όπως, η ανακάλυψη μη ορατών υγρών, μετάλλων, πετρωμάτων, σπηλαίων ή γήινων ακτινών.

Τι είναι η Ραδιαισθησία;

Ραδιαισθησία, ονομάζεται η ικανότητα κάποιων ανθρώπων, να μπορούν να ανιχνεύσουν νερό, πετρώματα ή γεωακτίνες. Στις μέρες μας, πολλοί άνθρωποι στρέφονται στην τεχνολογικά υποβοηθούμενη ραβδοσκοπία. Σκοπός τους η εύρεση κοιτασμάτων χρυσού, πολυτίμων λίθων ή θησαυρών.

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΟΥΜΕ πως αυτό το σεμινάριο έχει αντικείμενο την εξεύρεση και αποφυγή της γεωπαθητικής έντασης, ή αλλιώς γεωπαθητικού στρες.

Τι είναι το Γεωπαθητικό στρες;

Το γεωπαθητικό στρες, είναι βασικός παράγοντας αποσταθεροποίησης της υγείας. Το να περνάς πολύ χρόνο την ημέρα εργαζόμενος σε επιβαρυμένο πεδίο, ή ακόμη χειρότερα να κοιμάσαι τη νύχτα επάνω από βλαβερές γεωακτίνες, μπορούν να κλονίσουν βαθιά την υγεία.

Στη χώρα μας, αναφέρονται ιστορίες από γεροντότερους, για το πως έκαναν την επιλογή πριν από έναν αιώνα για την κατασκευή μιας κατοικίας, και ειδικότερα του υπνοδωματίου. Ο κατασκευαστής άφηνε ένα σκύλο ή ένα άλογο να κινηθεί και να τρέξει μέσα στο οικόπεδο. Όταν το ζώο κουραζόταν, ξάπλωνε κάπου για να ξεκουραστεί. Εκείνο το σημείο ήταν το ασφαλέστερο, άρα εκεί έχτιζαν το υπνοδωμάτιο. Κι αυτό, επειδή ήξεραν πως υπήρχαν επικίνδυνα για τον άνθρωπο σημεία, που τα συγκεκριμένα ζώα διαισθάνονταν και τα απέφευγαν. Στα ίδια αυτά σημεία, άλλα ζώα έλκονται και συναθροίζονται , (κατσαρίδες, μυρμήγκια, σφήκες, γάτες) χωρίς να υπάρχει κάποιος φανερός λόγος ή κίνητρο γι’ αυτό.

Πώς δημιουργείται το γεωπαθητικό στρες;

Η Γη εκπέμπει κυρίως θετική-θρεπτική ακτινοβολία για τα όντα που ζουν επάνω της. Υπολογίζεται πως εκπέμπει αρνητική-παθογόνα ακτινοβολία περίπου στο 2,5% της επιφανείας της. Αν οι άνθρωποι ζουν, εργάζονται ή κοιμούνται με την επιρροή της παθογόνου ενέργειας, θα έχουν κακό ύπνο, μειωμένη σωματική ενέργεια, κακή διάθεση, συχνές ασθένειες, κατάθλιψη αλλά και σύνδρομο χρόνιας κόπωσης.Μαθαίνοντας κανείς να ανιχνεύει το γεωπαθητικό στρες, μπορεί να το αποφύγει αλλά και να το «θεραπεύσει». Έτσι θα βελτιώσει την υγεία του και την ποιότητα της ζωής του.

Θα μάθουμε πως μπορούμε να ραβδοσκοπούμε με L αντένες και με ποιες μεθόδους θα εξουδετερώνουμε την παθογόνο ακτινοβολία.

Θα δοθεί Δίπλωμα με πιστοποίηση από τον IPHM (International Practitioners of Holistic Medicine).Οι απόφοιτοι μας έχουν το δικαίωμα της εγγραφής στον IPHM ώστε να είναι πιστοποιημένοι επαγγελματίες στο αντικείμενο που έχουν επιλέξει. Επιπλέον , μπορούν αν το επιθυμούν να διαφημιστούν ΔΩΡΕΑΝ στο site του IPHM.

Διάρκεια: 01-02/04
Έναρξη τμήματος: Σάββατο  01 Απριλίου

Ώρες: 10:00 – 18:00

Εγγραφή: 50 ευρώ (Πλέον ΦΠΑ)
Κόστος: 300 ευρώ (Πλέον ΦΠΑ)
Συνολικό κόστος: 350 ευρώ (Πλέον ΦΠΑ)

Επανάληψη μαθήματος με έκπτωση 50%

ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ ΣΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΕΚΠΤΩΣΗ:

 • 10% για κάθε ΝΕΑ σύσταση
Κράτηση - Προεγγραφή
Κράτηση Θέσεων
62,00  με Φ.Π.Α.
Εισηγητής
Δημήτρης Γιαννιώτης
Ρεφλεξολόγος – Σύμβουλος Αυτοβελτίωσης
Ο Δημήτρης Γιαννιώτης είναι Ρεφλεξολόγος – Σύμβουλος Αυτοβελτίωσης. Έχει σπουδάσει Ρεφλεξολογία, Shiatsu, Ενεργειακή Διατροφολογία, Ανθοϊάματα Μπάχ, Παραδοσιακή Κινέζικη Ιατρική και Παραδοσιακή Κινέζικη Διατροφολογία. Έχει συμμετάσχει σε δεκάδες σεμινάρια Ρεφλεξολογίας, Προληπτικής Ιατρικής, Ομοιοπαθητικής και Ορθομοριακής Θεραπευτικής. Είναι μέλος του Σ.Ε.Ρ και της ΕΛ.Ε.ΣΙ.
Φόρμα επικοινωνίας


  Event Details
  • Διάρκεια Εκπαίδευσης

   01-02/04/2023

  • Προεγγραφή - Κράτηση

   50€ (Πλέον ΦΠΑ)

  • Κόστος Σεμιναρίου

   Κόστος 300 € (Πλέον ΦΠΑ)

  • Ημερομηνία / Ώρα

   01/04  10:0018:000              02/04  10:00-18:00

  • Start Date
   1 Απριλίου 2023 10:00
  • Address
   Λ. Αγίου Δημητρίου 245, Αγ. Δημήτριος Τ.Κ. 173 42
   Sponsors
   Κράτηση - Προεγγραφή

   Κράτηση Θέσεων
   62,00  με Φ.Π.Α.

   X