Τί είναι η Ρεφλεξολογία (Δωρεάν)

Τί είναι η Ρεφλεξολογία (Δωρεάν)

Η ρεφλεξολογία, είναι μια φυσική συμπληρωματική μέθοδος θεραπείας, η οποία βασίζεται στην ύπαρξη αντανακλαστικών σημείων στα πέλματα, στις παλάμες και στα αυτιά. Εφαρμόζεται κυρίως στα πέλματα, στα χέρια, στα αυτιά αλλά και οπουδήποτε υπάρχει ανακλαστικός χάρτης συστημάτων του σώματος. Η διέγερση των αντανακλαστικών έχει ως αποτέλεσμα την ολιστική ενεργοποίηση του κεντρικού και αυτόνομου νευρικού συστήματος έχοντας ως αποτέλεσμα την εξισορρόπηση των συστημάτων του οργανισμού που συνδέονται με αυτά.

Στη διάρκεια της συνεδρίας η αίσθηση και η αντίδραση του καθενός διαφέρει ανάλογα με το πρόβλημα, την ευαισθησία, και την συναισθηματική του κατάσταση. Σε γενικές γραμμές μετά από μια συνεδρία ρεφλεξολογίας ο δέκτης αισθάνεται ηρεμία, βαθιά χαλάρωση, και ευφορία. Η ρεφλεξολογία βοήθα τον οργανισμό να ξεμπλοκάρει και να αντιμετωπίσει αποτελεσματικά το εκάστοτε πρόβλημα. Αυτό επιτυγχάνεται επειδή η μειώνει το στρες, βελτιώνει την κυκλοφορία, τη νευρική λειτουργία και τελικά επιφέρει ομοιόσταση.

Παρουσιάζει ο κ. Δημήτριο Γιαννιώτη έναν από τους πλέον καταξιωμένους επαγγελματίες στο χώρο, με πολυετή εμπειρία στη διδασκαλία. Έχει σπουδάσει Ρεφλεξολογία, Shiatsu, Ηλεκτροβελονισμό, Ενεργειακή Διατροφολογία, Ανθοϊάματα Μπάχ, Ομοιοπαθητική, Παραδοσιακή Κινέζικη Ιατρική και Παραδοσιακή Κινέζικη Διατροφολογία και βοτανοθεραπεία.,Su Jok, Ολιστική μάλαξη, Τουίνα. Έχει συμμετάσχει σε δεκάδες σεμινάρια Ρεφλεξολογίας, Προληπτικής Ιατρικής, Ομοιοπαθητικής και Ορθομοριακής Θεραπευτικής. Είναι Βιοσυντονιστής και ειδικός Ραδιαισθητικός.

Ημερομηνία Παρουσίασης: 09/01/2021 18:30-19:30

Εγγραφή: ΔΩΡΕΑΝ

Για την παρακολούθηση του event είναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ η χρήση κάμερας.

Δημήτρης Γιαννιώτης
Ρεφλεξολόγος – Σύμβουλος Αυτοβελτίωσης
Ο Δημήτρης Γιαννιώτης είναι Ρεφλεξολόγος – Σύμβουλος Αυτοβελτίωσης. Έχει σπουδάσει Ρεφλεξολογία, Shiatsu, Ενεργειακή Διατροφολογία, Ανθοϊάματα Μπάχ, Παραδοσιακή Κινέζικη Ιατρική και Παραδοσιακή Κινέζικη Διατροφολογία. Έχει συμμετάσχει σε δεκάδες σεμινάρια Ρεφλεξολογίας, Προληπτικής Ιατρικής, Ομοιοπαθητικής και Ορθομοριακής Θεραπευτικής. Είναι μέλος του Σ.Ε.Ρ και της ΕΛ.Ε.ΣΙ.
Κράτηση Θέσεων
0,00 

  Event Details
  Sponsors
  Κράτηση - Προεγγραφή

  Κράτηση Θέσεων
  0,00 

  X