Πόνος και τρόποι αντιμετώπισης!

Πόνος και τρόποι αντιμετώπισης!

Τι προκαλεί τον πόνο;

Όλοι μας κατά καιρούς υποφέρουμε, έντονα ή ηπιότερα, από πόνους που εμφανίζονται σε διάφορα σημεία του σώματός μας. Μπορεί να εμφανίζονται μετά από καταπόνηση, τραύμα ή εντελώς αναίτια. Ή τουλάχιστον εμείς νομίζουμε αναίτια.

Πώς μπορούμε να ανακουφίσουμε τον πόνο;

Όλοι έχουμε ακούσει για τον κινέζικο βελονισμό και την μεγάλη επίδραση που ασκούν τα βελονιστικά σημεία στην μείωση και εξαφάνιση του πόνου. Γιατί να μην γνωρίσετε κι εσείς αυτή την μέθοδο, αλλά χωρίς τη χρήση βελόνας, μόνο με την δακτυλοπίεση;

Επιπλέον, μπορούμε να διεγείρουμε τα σημεία αυτά μέσω μιας μικρής, φορητής συσκευής ηλεκτροβελονισμού. Δεν πρόκειται για πλήρεις θεραπείες μεγάλων προβλημάτων-ασθενειών, όπου θα χρειαζόταν πολύωρη εκπαίδευση και θεωρητική εμβάθυνση. Πρόκειται για άμεση ανακούφιση πιο επιφανειακών προβλημάτων, ήπιων αδιαθεσιών, μυοσκελετικών πόνων ή κακώσεων.

Ποιοί μπορούν να παρακολουθήσουν την εκπαίδευση;

Μπορούν να παρακολουθήσουν επαγγελματίες της μάλαξης, ρεφλεξολόγοι, shiatsu practitioners και άλλοι. Επίσης, όποιος επιθυμεί να βοηθήσει τον εαυτό του και τους οικείους του.

Ποιά είναι η θεματολογία του σεμιναρίου;

Στο σεμινάριο θα μάθουμε:

 • Ποια σημεία πρέπει να διεγερθούν και για ποιες παθολογίες το καθένα
 • Τον ακριβή εντοπισμό του σημείου
 • Να επιλέγουμε δευτερεύοντα σημεία αν δεν πάρουμε το προσδοκώμενο αποτέλεσμα από την πρώτη επιλογή
 • Πως να χρησιμοποιούμε τα δάχτυλά μας, αλλά και απλές συσκευές ηλεκτροβελονισμού.

Το μάθημα διδάσκεται από τον κ. Δημήτριο Γιαννιώτη έναν από τους πλέον καταξιωμένους επαγγελματίες στο χώρο, με πολυετή εμπειρία στη διδασκαλία της Ραβδοσκοπίας και όχι μόνο.

Έχει σπουδάσει Ρεφλεξολογία, Shiatsu, Ηλεκτροβελονισμό, Ενεργειακή Διατροφολογία, Ανθοϊάματα Μπάχ, Ομοιοπαθητική, Παραδοσιακή Κινέζικη Ιατρική και Παραδοσιακή Κινέζικη Διατροφολογία και βοτανοθεραπεία.,Ολιστική μάλαξη, Τουίνα, Έχει συμμετάσχει σε δεκάδες σεμινάρια Ρεφλεξολογίας, Προληπτικής Ιατρικής, Ομοιοπαθητικής και Ορθομοριακής Θεραπευτικής. Είναι Βιοσυντονιστής και ειδικός Ραδιαισθητικός.

Διάρκεια: 19/02/2023

Ώρες: 16:00 – 21:00

Κόστος: 50 ευρώ (Πλέον ΦΠΑ)

Κράτηση - Προεγγραφή
Κράτηση Θέσεων
62,00  με Φ.Π.Α.
Εισηγητής
Δημήτρης Γιαννιώτης
Ρεφλεξολόγος – Σύμβουλος Αυτοβελτίωσης
Ο Δημήτρης Γιαννιώτης είναι Ρεφλεξολόγος – Σύμβουλος Αυτοβελτίωσης. Έχει σπουδάσει Ρεφλεξολογία, Shiatsu, Ενεργειακή Διατροφολογία, Ανθοϊάματα Μπάχ, Παραδοσιακή Κινέζικη Ιατρική και Παραδοσιακή Κινέζικη Διατροφολογία. Έχει συμμετάσχει σε δεκάδες σεμινάρια Ρεφλεξολογίας, Προληπτικής Ιατρικής, Ομοιοπαθητικής και Ορθομοριακής Θεραπευτικής. Είναι μέλος του Σ.Ε.Ρ και της ΕΛ.Ε.ΣΙ.
Φόρμα επικοινωνίας

  Event Details
  • Days
   Hours
   Min
   Sec
  • Διάρκεια Εκπαίδευσης

   19/02/2023

  • Προεγγραφή - Κράτηση

   50€ (Πλέον ΦΠΑ)

  • Κόστος Σεμιναρίου

   Κόστος 50 € (Πλέον ΦΠΑ)

   (Συμπεριλαμβάνεται η εγγραφή)

  • Ημερομηνία / Ώρα

   19/02/2023 16:00-21:00

  • Start Date
   19 Φεβρουαρίου 2023 16:00
  • Address
   Λ. Αγίου Δημητρίου 245, Αγ. Δημήτριος Τ.Κ. 173 42
   Sponsors
   Κράτηση - Προεγγραφή

   Κράτηση Θέσεων
   62,00  με Φ.Π.Α.

   X