Φυσικές Τεχνικές Διαχείρισης του πόνου!!

Φυσικές Τεχνικές Διαχείρισης του πόνου!!

Όλοι μας κατά καιρούς υποφέρουμε, έντονα ή ηπιότερα, από πόνους που εμφανίζονται σε διάφορα σημεία του σώματός μας. Μπορεί να εμφανίζονται μετά από καταπόνηση, τραύμα ή εντελώς αναίτια. Ή τουλάχιστον εμείς νομίζουμε αναίτια. Όλοι επίσης έχουμε ακούσει για τον κινέζικο βελονισμό και την μεγάλη επίδραση που ασκούν τα βελονιστικά σημεία στην μείωση και εξαφάνιση του πόνου.

Αυτό το σεμινάριο σας δίνει την ευκαιρία να γνωρίσετε κι εσείς αυτή την μέθοδο, αλλά χωρίς τη χρήση βελόνας, μόνο με την δακτυλοπίεση ή την διέγερση των σημείων μέσω μιας μικρής, φορητής συσκευής ηλεκτροβελονισμού.

Δεν πρόκειται για πλήρεις θεραπείες μεγάλων προβλημάτων-ασθενειών, όπου θα χρειαζόταν πολύωρη εκπαίδευση και θεωρητική εμβάθυνση, αλλά για άμεση ανακούφιση πιο επιφανειακών προβλημάτων, ήπιων αδιαθεσιών, μυοσκελετικών πόνων ή κακώσεων.

Μπορούν να το παρακολουθήσουν επαγγελματίες της μάλαξης, ρεφλεξολόγοι, shiatsu practitioners, αλλά και οποιοσδήποτε επιθυμεί να μπορεί να βοηθήσει τον εαυτό του και τους οικείους του.

Στο σεμινάριο θα μάθουμε:

-Ποια σημεία πρέπει να διεγερθούν και για ποιες παθολογίες το καθένα.

-Τον ακριβή εντοπισμό του σημείου.

-Να επιλέγουμε δευτερεύοντα σημεία αν δεν πάρουμε το προσδοκώμενο αποτέλεσμα από την πρώτη επιλογή.

-Πως να χρησιμοποιούμε τα δάχτυλά μας, αλλά και απλές συσκευές ηλεκτροβελονισμού.

Το μάθημα διδάσκει o κ. Δημήτριος Γιαννιώτης ένας από τους πλέον καταξιωμένους επαγγελματίες στο χώρο, με πολυετή εμπειρία στη διδασκαλία. Έχει σπουδάσει Ρεφλεξολογία, Shiatsu, Ηλεκτροβελονισμό, Ενεργειακή Διατροφολογία, Ανθοϊάματα Μπάχ, Ομοιοπαθητική, Παραδοσιακή Κινέζικη Ιατρική και Παραδοσιακή Κινέζικη Διατροφολογία και βοτανοθεραπεία, Ολιστική μάλαξη, Τουίνα, Έχει συμμετάσχει σε δεκάδες σεμινάρια Ρεφλεξολογίας, Προληπτικής Ιατρικής, Ομοιοπαθητικής και Ορθομοριακής Θεραπευτικής. Είναι Βιοσυντονιστής και ειδικός Ραδιαισθητικός.

Ημερομηνία Μαθήματος: 12/09/2021 16:30-21:30

Εγγραφή – Κόστος 50 ευρώ (Πλέον ΦΠΑ)

10 % για εγγραφές δύο ή περισσότερων ατόμων.

15% για ανέργους

Δημήτρης Γιαννιώτης
Ρεφλεξολόγος – Σύμβουλος Αυτοβελτίωσης
Ο Δημήτρης Γιαννιώτης είναι Ρεφλεξολόγος – Σύμβουλος Αυτοβελτίωσης. Έχει σπουδάσει Ρεφλεξολογία, Shiatsu, Ενεργειακή Διατροφολογία, Ανθοϊάματα Μπάχ, Παραδοσιακή Κινέζικη Ιατρική και Παραδοσιακή Κινέζικη Διατροφολογία. Έχει συμμετάσχει σε δεκάδες σεμινάρια Ρεφλεξολογίας, Προληπτικής Ιατρικής, Ομοιοπαθητικής και Ορθομοριακής Θεραπευτικής. Είναι μέλος του Σ.Ε.Ρ και της ΕΛ.Ε.ΣΙ.
Κράτηση Θέσεων
50,00 

  Event Details
  Sponsors
  Κράτηση - Προεγγραφή

  Κράτηση Θέσεων
  50,00 

  X