Φυσικές Τεχνικές Διαχείρισης Αρνητικών Συναισθημάτων

Φυσικές Τεχνικές Διαχείρισης Αρνητικών Συναισθημάτων

Το να υποστηρίξει κανείς την ψυχολογική του κατάσταση, σαν πρόληψη απέναντι στις σωματικές ασθένειες, είναι μια πράξη αγάπης προς τον εαυτό, είναι μια ολιστική ματιά απέναντι στα καθημερινά προβλήματα, αλλά και μια υψηλής ευφυίας απόφαση, σε εποχές που η περιρέουσα κατάσταση αυξάνει την πίεση και το στρες. Είναι γνωστό από την σύγχρονη ιατρική, πως πολλές σωματικές ασθένειες οφείλονται κατά ένα μέρος σε αρνητικά συναισθήματα.

Η εναλλακτική θεραπευτική πιστεύει πως τα συναισθήματα είναι από μόνα τους αιτίες ασθένειας. Αλλά και χωρίς να γνωρίζει κανείς από δυτική ή εναλλακτική ιατρική, μπορεί να νοιώσει επάνω του την επίδραση του άγχους, των αρνητικών συναισθημάτων και νοητικών καταστάσεων που «κολλάει» ο νους. Ειδικά στο ξεκίνημα της ψυχολογικής δυσαρμονίας, αυτές οι τεχνικές μπορεί να φανούν εξαιρετικά χρήσιμες στο να στηριχτούμε και να αποφύγουμε την ακινητοποίηση, την κατάθλιψη ή τους φόβους.

Μπορούν να το παρακολουθήσουν επαγγελματίες της μάλαξης, ρεφλεξολόγοι, shiatsu practitioners, αλλά και οποιοσδήποτε επιθυμεί να μπορεί να βοηθήσει τον εαυτό του και τους οικείους του.

Στο σεμινάριο θα μάθουμε:

 • Ποια σημεία πρέπει να διεγερθούν και για ποιες ψυχοπαθολογίες.
 • Τον ακριβή εντοπισμό του σημείου.
 • Να επιλέγουμε δευτερεύοντα σημεία αν δεν πάρουμε το προσδοκώμενο αποτέλεσμα από την πρώτη επιλογή.
 • Πως να χρησιμοποιούμε τα δάχτυλά μας, μόξα, αλλά και απλές συσκευές ηλεκτροβελονισμού.

Το μάθημα διδάσκει o κ. Δημήτριος Γιαννιώτης ένας από τους πλέον καταξιωμένους επαγγελματίες στο χώρο, με πολυετή εμπειρία στη διδασκαλία. Έχει σπουδάσει Ρεφλεξολογία, Shiatsu, Ηλεκτροβελονισμό, Ενεργειακή Διατροφολογία, Ανθοϊάματα Μπάχ, Ομοιοπαθητική, Παραδοσιακή Κινέζικη Ιατρική και Παραδοσιακή Κινέζικη Διατροφολογία και βοτανοθεραπεία, Ολιστική μάλαξη, Τουίνα, Έχει συμμετάσχει σε δεκάδες σεμινάρια Ρεφλεξολογίας, Προληπτικής Ιατρικής, Ομοιοπαθητικής και Ορθομοριακής Θεραπευτικής. Είναι Βιοσυντονιστής και ειδικός Ραδιαισθητικός.

Ημερομηνία Μαθήματος: 11/09/2021 16:30-21:30

Εγγραφή – Κόστος 50 ευρώ (Πλέον ΦΠΑ)

 • 10 % για εγγραφές δύο ή περισσότερων ατόμων.
 • 15% για ανέργους
Δημήτρης Γιαννιώτης
Ρεφλεξολόγος – Σύμβουλος Αυτοβελτίωσης
Ο Δημήτρης Γιαννιώτης είναι Ρεφλεξολόγος – Σύμβουλος Αυτοβελτίωσης. Έχει σπουδάσει Ρεφλεξολογία, Shiatsu, Ενεργειακή Διατροφολογία, Ανθοϊάματα Μπάχ, Παραδοσιακή Κινέζικη Ιατρική και Παραδοσιακή Κινέζικη Διατροφολογία. Έχει συμμετάσχει σε δεκάδες σεμινάρια Ρεφλεξολογίας, Προληπτικής Ιατρικής, Ομοιοπαθητικής και Ορθομοριακής Θεραπευτικής. Είναι μέλος του Σ.Ε.Ρ και της ΕΛ.Ε.ΣΙ.
Κράτηση Θέσεων
50,00 

  Event Details
  Sponsors
  Κράτηση - Προεγγραφή

  Κράτηση Θέσεων
  50,00 

  X