Ψυχολογική ισορροπία με τεχνικές της Παραδοσιακής Κινέζικης Ιατρικής

Ψυχολογική ισορροπία με τεχνικές της Παραδοσιακής Κινέζικης Ιατρικής

Τι προκαλεί ψυχολογική ανισορροπία;

Είναι γνωστό από τη σύγχρονη ιατρική, πως πολλές σωματικές ασθένειες οφείλονται κατά ένα μέρος σε αρνητικά συναισθήματα. Η εναλλακτική θεραπευτική πιστεύει πως τα συναισθήματα είναι από μόνα τους αιτίες ασθένειας. Αλλά και χωρίς να γνωρίζει κανείς από δυτική ή εναλλακτική ιατρική, μπορεί να νοιώσει επάνω του την επίδραση του άγχους, των αρνητικών συναισθημάτων και νοητικών καταστάσεων που «κολλάει» ο νους.

Υπάρχουν τρόποι να βγούμε από αυτή τη δυσάρεστη κατάσταση;

Υπάρχουν πολλές πρακτικές με τη βοήθεια των οποίων μπορούμε να αντιστρέψουμε αυτή την κατάσταση.

Το πρώτο βήμα είναι η πρόληψη. Tο να υποστηρίξει κανείς την ψυχολογική του κατάσταση, σαν πρόληψη απέναντι στις σωματικές ασθένειες, είναι μια πράξη αγάπης προς τον εαυτό του. Είναι μια ολιστική ματιά απέναντι στα καθημερινά προβλήματα. Είναι μια υψηλής ευφυίας απόφαση, σε εποχέςπου η περιρρέουσα κατάσταση αυξάνει την πίεση και το στρες

Ειδικά στο ξεκίνημα της ψυχολογικής δυσαρμονίας, αυτές οι τεχνικές μπορεί να φανούν εξαιρετικά χρήσιμες. Μας βοηθούν ώστε να αποφύγουμε την ακινητοποίηση, την κατάθλιψη ή τους φόβους.

Οι τεχνικές που θα μάθουμε στηρίζονται στην Παραδοσιακή Κινέζικη Ιατρική. Θα μάθουμε πολλούς και διαφορετικούς τρόπους διέγερσης βελονιστικών σημείων.

Ποιοί μπορούν να παρακολουθήσουν την εκπαίδευση;

Μπορούν να παρακολουθήσουν επαγγελματίες της μάλαξης, ρεφλεξολόγοι, shiatsu practitioners και άλλοι. Επίσης, όποιος επιθυμεί να βοηθήσει τον εαυτό του και τους οικείους του.

Ποιά είναι η θεματολογία του σεμιναρίου;

Στο σεμινάριο θα μάθουμε:

 • Ποια σημεία πρέπει να διεγερθούν και για ποιες ψυχοπαθολογίες
 • Τον ακριβή εντοπισμό του σημείου
 • Να επιλέγουμε δευτερεύοντα σημεία αν δεν πάρουμε το προσδοκώμενο αποτέλεσμα από την πρώτη επιλογή
 • Πως να χρησιμοποιούμε τα δάχτυλά μας, μόξα, αλλά και απλές συσκευές ηλεκτροβελονισμού.

Το μάθημα διδάσκεται από τον κ. Δημήτριο Γιαννιώτη έναν από τους πλέον καταξιωμένους επαγγελματίες στο χώρο, με πολυετή εμπειρία στη διδασκαλία της Ραβδοσκοπίας και όχι μόνο.

Έχει σπουδάσει Ρεφλεξολογία, Shiatsu, Ηλεκτροβελονισμό, Ενεργειακή Διατροφολογία, Ανθοϊάματα Μπάχ, Ομοιοπαθητική, Παραδοσιακή Κινέζικη Ιατρική και Παραδοσιακή Κινέζικη Διατροφολογία και βοτανοθεραπεία.,Ολιστική μάλαξη, Τουίνα, Έχει συμμετάσχει σε δεκάδες σεμινάρια Ρεφλεξολογίας, Προληπτικής Ιατρικής, Ομοιοπαθητικής και Ορθομοριακής Θεραπευτικής. Είναι Βιοσυντονιστής και ειδικός Ραδιαισθητικός.

Διάρκεια: 11/12/2022

Ώρες: 16:00 – 21:00

Κόστος: 50 ευρώ (Πλέον ΦΠΑ)

Κράτηση - Προεγγραφή
Κράτηση Θέσεων
62,00  με Φ.Π.Α.
Εισηγητής
Δημήτρης Γιαννιώτης
Ρεφλεξολόγος – Σύμβουλος Αυτοβελτίωσης
Ο Δημήτρης Γιαννιώτης είναι Ρεφλεξολόγος – Σύμβουλος Αυτοβελτίωσης. Έχει σπουδάσει Ρεφλεξολογία, Shiatsu, Ενεργειακή Διατροφολογία, Ανθοϊάματα Μπάχ, Παραδοσιακή Κινέζικη Ιατρική και Παραδοσιακή Κινέζικη Διατροφολογία. Έχει συμμετάσχει σε δεκάδες σεμινάρια Ρεφλεξολογίας, Προληπτικής Ιατρικής, Ομοιοπαθητικής και Ορθομοριακής Θεραπευτικής. Είναι μέλος του Σ.Ε.Ρ και της ΕΛ.Ε.ΣΙ.
Φόρμα επικοινωνίας


  Event Details
  • Διάρκεια Εκπαίδευσης

   11/12/2022

  • Προεγγραφή - Κράτηση

   50€ (Πλέον ΦΠΑ)

  • Κόστος Σεμιναρίου

   Κόστος 50 € (Πλέον ΦΠΑ)

  • Ημερομηνία / Ώρα

   11/12/2022 16:00-21:00

  • Start Date
   11 Δεκεμβρίου 2022 16:00
  • Address
   Λ. Αγίου Δημητρίου 245, Αγ. Δημήτριος Τ.Κ. 173 42
   Sponsors
   Κράτηση - Προεγγραφή

   Κράτηση Θέσεων
   62,00  με Φ.Π.Α.

   X