Βασικά Στοιχεία Μυοσκελετικού Συστήματος

Βασικά Στοιχεία Μυοσκελετικού Συστήματος

Ένα μάθημα απαραίτητο για κάθε νέο μαλάκτη και εφαρμοστή εναλλακτικών μεθόδων και όσους σκοπεύουν να ασχοληθούν ενεργά με τον κλάδο της ευεξίας. Η γνώση της Ανατομίας του Ανθρώπινου Σώματος αποτελεί μια πολύ γερή βάση για όλους τους εν δυνάμει και επαγγελματίες εφαρμοστές. Απευθύνεται επίσης σε ανθρώπους που θέλουν να  διευρύνουν τις γνώσεις τους σχετικά με το ανθρώπινο σώμα και δεν είχαν ποτέ πριν την ευκαιρία να το κάνουν.

Σε αυτό το διήμερο μάθημα θα αναφερθούμε στο οστέινο σύστημα καθώς και το μυϊκό σύστημα, με σκοπό, να μπορούμε να αναγνωρίζουμε τι βρίσκεται κάτω από το δέρμα, τι μαλάσσουμε όταν εφαρμόζουμε μάλαξη στην  πλάτη ή στον αυχένα ή στο σώμα γενικά. Επίσης,  τι επηρεάζουμε όταν «λύνεται ένας κόμπος» ενώ θα αποκτήσουμε μια πιο συγκεκριμένη εικόνα του ανθρώπινου  σώματος.

Ύλη Μαθήματος:

Ανατομία ερειστικού συστήματος:

 • Οστέινος σκελετός του κεφαλιού
 • Οστέινος σκελετός άνω και κάτω άκρων
 • Οστέινος σκελετός θώρακα και πυέλου

Ανατομία μυϊκού συστήματος:

 • Μυϊκό σύστημα άνω και κάτω άκρων
 • Μυϊκό σύστημα πλάτης- θώρακα-πυέλου
 • Μυϊκό σύστημα κεφαλής

_______________________________________________________

Θα δοθεί Δίπλωμα με πιστοποίηση από τον IPHM (International Practitioners of Holistic Medicine).

Οι απόφοιτοι μας έχουν το δικαίωμα της εγγραφής στον IPHM ώστε να είναι πιστοποιημένοι επαγγελματίες στο αντικείμενο που έχουν επιλέξει. Επιπλέον, μπορούν αν το επιθυμούν να διαφημιστούν ΔΩΡΕΑΝ στο site του IPHM.

_______________________________________________________

Το μάθημα διδάσκεται από την κα Ελένη Πικουλάκη πτυχιούχο του Τ.Ε.Ι Αθηνών τμήμα “Αισθητικής και Κοσμητολογίας”. Έχει σπουδάσει ρεφλεξολογία, Ορθοπεδική ρεφλεξολογία, Αντιμετώπιση Ψυχοσωματικών προβλημάτων με ρεφλεξολογία, λεμφική παροχέτευση προσώπου, και σώματος, μάλαξη κεφαλής και αυχένα ,Rejuvenating Face and Body, Κρανιοϊερή θεραπεία, Ουσούι Ρέικι, Φυτοθεραπεία και Sujok.

Ημερομηνία: ΣK 08-09/10/2022  10:00-15:00

Εγγραφή: 40 ευρώ (Πλέον ΦΠΑ)

Κόστος: 110 ευρώ (Πλέον ΦΠΑ)

Συνολικό Κόστος: 150 ευρώ (Πλέον Φ.Π.Α)

Επανάληψη μαθήματος έκπτωση 10%

ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ ΕΚΠΤΩΣΗ ΣΤΟ ΚΟΣΤΟΣ:

 • 10 % για κάθε νέα σύσταση
 • 15 % για ανέργους

 

Ελένη Πικουλάκη
Αισθητικός & Ρεφλεξολόγος
Έχει σπουδάσει ρεφλεξολογία, Ορθοπεδική ρεφλεξολογία, Αντιμετώπιση Ψυχοσωματικών προβλημάτων με ρεφλεξολογία, λεμφική παροχέτευση προσώπου, και σώματος, μάλαξη κεφαλής και αυχένα ,Rejuvenating Face and Body.
Κράτηση Θέσεων
40,00 

  Event Details
  Sponsors
  Κράτηση - Προεγγραφή

  Κράτηση Θέσεων
  40,00 

  X