Ρεφλεξολογία για την αντιμετώπιση της ημικρανίας

Ρεφλεξολογία για την αντιμετώπιση της ημικρανίας

Κράτηση Θέσεων
62,00  με Φ.Π.Α.

Τι είναι η Ημικρανία;

Οι ημικρανίες εμφανίζονται σε μεγάλο αριθμό ανθρώπων, με προτίμηση κυρίως τις γυναίκες. Είναι μια παθολογία που δημιουργεί από μέτρια ως και πολύ ισχυρά συμπτώματα.  Αυτοί που τις εκδηλώνουν  παραπονιούνται για κακή ποιότητα ζωής και δυσκολίες στην εργασία. Επίσης, δυσκολεύονται στη διεκπεραίωση καθημερινών εργασιών και στην εκπλήρωση των βασικών αναγκών. Ο κυρίαρχος τρόπος αντιμετώπισης από την ιατρική είναι τα παυσίπονα.

Η ρεφλεξολογία έρχεται να δώσει χείρα βοηθείας σε αυτήν τη δυσαρμονία, αντιμετωπίζοντας την με φυσικό και ολιστικό τρόπο.

Στο σεμινάριο θα διδαχθούν:

 • Κλασσική ρεφλεξολογική αντιμετώπιση
 • Αντίληψη της Παραδοσιακής Κινεζικής Ιατρικής
 • Χρήση βελονιστικών σημείων για ανακούφιση
 • Προχωρημένη ρεφλεξολογική αντιμετώπιση

Θα δοθεί Δίπλωμα με πιστοποίηση από τον IPHM (International Practitioners of Holistic Medicine).Οι απόφοιτοι μας έχουν το δικαίωμα της εγγραφής στον IPHM ώστε να είναι πιστοποιημένοι επαγγελματίες στο αντικείμενο που έχουν επιλέξει. Επιπλέον , μπορούν αν το επιθυμούν να διαφημιστούν ΔΩΡΕΑΝ στο site του IPHM.

Το μάθημα διδάσκεται από τον κ. Δημήτριο Γιαννιώτη έναν από τους πλέον καταξιωμένους επαγγελματίες στο χώρο, με πολυετή εμπειρία στη διδασκαλία της Ραβδοσκοπίας και όχι μόνο.

Έχει σπουδάσει Ρεφλεξολογία, Shiatsu, Ηλεκτροβελονισμό, Ενεργειακή Διατροφολογία, Ανθοϊάματα Μπάχ, Ομοιοπαθητική, Παραδοσιακή Κινέζικη Ιατρική και Παραδοσιακή Κινέζικη Διατροφολογία και βοτανοθεραπεία.,Ολιστική μάλαξη, Τουίνα, Έχει συμμετάσχει σε δεκάδες σεμινάρια Ρεφλεξολογίας, Προληπτικής Ιατρικής, Ομοιοπαθητικής και Ορθομοριακής Θεραπευτικής. Είναι Βιοσυντονιστής και ειδικός Ραδιαισθητικός.

Διάρκεια: 29/04

Ώρες: 10:00 – 15:00

Κόστος: 50 ευρώ (Πλέον ΦΠΑ)

Κράτηση - Προεγγραφή
Κράτηση Θέσεων
62,00  με Φ.Π.Α.
Εισηγητής
Δημήτρης Γιαννιώτης
Ρεφλεξολόγος – Σύμβουλος Αυτοβελτίωσης
Ο Δημήτρης Γιαννιώτης είναι Ρεφλεξολόγος – Σύμβουλος Αυτοβελτίωσης. Έχει σπουδάσει Ρεφλεξολογία, Shiatsu, Ενεργειακή Διατροφολογία, Ανθοϊάματα Μπάχ, Παραδοσιακή Κινέζικη Ιατρική και Παραδοσιακή Κινέζικη Διατροφολογία. Έχει συμμετάσχει σε δεκάδες σεμινάρια Ρεφλεξολογίας, Προληπτικής Ιατρικής, Ομοιοπαθητικής και Ορθομοριακής Θεραπευτικής. Είναι μέλος του Σ.Ε.Ρ και της ΕΛ.Ε.ΣΙ.
Φόρμα επικοινωνίας


  Event Details
  • Διάρκεια Εκπαίδευσης

   29/04/2023

  • Προεγγραφή - Κράτηση

   50€ (Πλέον ΦΠΑ)

  • Κόστος Σεμιναρίου

   Κόστος 50 € (Πλέον ΦΠΑ)

   (Συμπεριλαμβάνεται η εγγραφή)

  • Ημερομηνία / Ώρα

   29/04/2023 10:00-15:00

  • Start Date
   29 Απριλίου 2023 10:00
  • Address
   Λ. Αγίου Δημητρίου 245, Αγ. Δημήτριος Τ.Κ. 173 42
   Sponsors
   Κράτηση - Προεγγραφή

   Κράτηση Θέσεων
   62,00  με Φ.Π.Α.

   X