Εσωτερικό χαμόγελο – Μικροκοσμική τροχιά (Διαλογισμός)

Εσωτερικό χαμόγελο – Μικροκοσμική τροχιά (Διαλογισμός)

Ίσως νομίζετε ότι ο διαλογισμός είναι μια εξωτική άσκηση, η οποία συνδέεται με τις ανατολικές θρησκείες, ή έχει απόλυτη σχέση με μια ειδική καθιστή στάση, σύμφωνα με την οποία τα πόδια σας πρέπει να είναι δεμένα κόμπος και τα χέρια σας σε αλλόκοτες στάσεις. Ίσως νομίζετε πως έχει να κάνει με την επιδίωξη της «αγιοσύνης». Ευτυχώς, τίποτε από αυτά δεν αληθεύει.

Διαλογισμός σημαίνει απλά ότι επιλέγετε να εστιάσετε το μυαλό σας σε κάτι. Στην πραγματικότητα, το να ακούτε μουσική, είναι διαλογισμός. Το να σκέπτεστε ξανά και ξανά τους διαλόγους που κάνατε μαλώνοντας με τους συνεργάτες σας, με τον-την σύντροφό σας, είναι διαλογισμός. Το να σκέπτεστε τα όμορφα μέρη που ταξιδέψατε και να αγαλλιάζετε, είναι διαλογισμός.

Κάθε δευτερόλεπτο της ζωής σας δημιουργείτε την πραγματικότητά σας, μέσα από αυτά που σκέπτεστε ή προσλαμβάνετε από το περιβάλλον σας. Με τον καιρό, αναπτύσσετε συνήθειες ως προς το τι σκέπτεστε, αλλά επίσης και συνήθειες ως προς το τι προσλαμβάνετε.

Από την στιγμή λοιπόν που έτσι κι’ αλλιώς σκέπτεστε συνέχεια, γιατί να μην εστιάσετε συνειδητά τον νου σας σε ευεργετικά και θετικά αντικείμενα; Γιατί να μη χρησιμοποιήσετε τον διαλογισμό για να μάθετε πως λειτουργούν ο νους και τα συναισθήματά σας και να έλθετε σε επαφή με το σώμα σας; Γιατί να μην αναπτύξετε θετικές και νοητικές, σωματικές και πνευματικές συνήθειες; Με τον τρόπο αυτό, μπορείτε να αναπτύξετε το δυναμικό σας ως ανθρώπινο ον σε όλα τα επίπεδα.

Ο διαλογισμός δεν είναι κάτι απόκρυφο, εξωπραγματικό ή απροσπέλαστο. Δεν προορίζεται για μια ελίτ ανθρώπων, ούτε και για όσους έχουν εντρυφήσει στις ανατολικές θρησκείες ή στις εναλλακτικές θεραπείες. Είναι πολύ προσγειωμένος και πρακτικός, όπως επίσης και διαθέσιμος για τον καθένα, ανεξάρτητα από την θρησκεία του, το επάγγελμά του ή το μορφωτικό του επίπεδο.

Εσωτερικό χαμόγελο

Είναι μια νοητική κάθοδος στο εσωτερικό του σώματος, με σκοπό την έκφραση της ευγνωμοσύνης προς όλα μας τα όργανα και της χαλάρωσής τους. Είναι ένα εργαλείο μέσω του οποίου αυξάνουμε την υγεία και την ευεξία μας. Μας βοηθά να δώσουμε στο εσωτερικό μας σώμα την αγάπη και την αποδοχή που χρειάζεται.

Μικρό Ενεργειακό Κυκλοφορικό

Είναι ένας διαλογισμός που προέρχεται από την Tao Yoga, όπου με την δύναμη του νου μας κινούμε την ενέργειά μας κατά μήκος των δυο κεντρικών καναλιών(μεσημβρινών), δημιουργώντας τον κύκλο της «μικροκοσμικής τροχιάς». Είναι ένας διαλογισμός που επικεντρώνεται στις δύο κύριες πορείες της ενέργειας του Qi στο σώμα. Η πρώτη πορεία η  “Λειτουργική” ξεκινά από τη βάση κορμού κοντά στο περίνεο ρέοντας προς τα πάνω στα μεγάλα όργανα και στα αδενικά συστήματα του σώματος στον λαιμό. Η “Κυβερνητική” πορεία η οποία ξεκινά επίσης από το περίνεο και ρέει από το περίνεο στον κόκκυγα και μετά μέσω της σπονδυλικής στήλης στον εγκέφαλο και κάτω στον ουρανίσκο.

Σας καλούμε να συμμετέχετε στους καθοδηγούμενους διαλογισμούς μας, με στόχο την ειρήνη στο πνεύμα, την καλύτερη υγεία, την επίτευξη μέσω του οραματισμού.

Ο διαλογισμός θα γίνει με τις οδηγίες του  κ. Δημητρίου Γιαννιώτη ενός από τους πλέον καταξιωμένους επαγγελματίες στο χώρο, με πολυετή εμπειρία στη διδασκαλία και όχι μόνο.

Έχει σπουδάσει Ρεφλεξολογία, Ανθοϊάματα, Shiatsu, Ηλεκτροβελονισμό, Ενεργειακή Διατροφολογία, Ανθοϊάματα Μπάχ, Ομοιοπαθητική, Παραδοσιακή Κινέζικη Ιατρική και Παραδοσιακή Κινέζικη Διατροφολογία και βοτανοθεραπεία, Ολιστική μάλαξη, Τουίνα.

Έχει συμμετάσχει σε δεκάδες σεμινάρια Ρεφλεξολογίας, Προληπτικής Ιατρικής, Ομοιοπαθητικής και Ορθομοριακής Θεραπευτικής. Είναι Βιοσυντονιστής και ειδικός Ραδιαισθητικός.

Ημ/νία: 19/06
Ώρες: 10:00 – 14:00

Κόστος : 20 ευρώ (Πλέον ΦΠΑ)

Δημήτρης Γιαννιώτης
Ρεφλεξολόγος – Σύμβουλος Αυτοβελτίωσης
Ο Δημήτρης Γιαννιώτης είναι Ρεφλεξολόγος – Σύμβουλος Αυτοβελτίωσης. Έχει σπουδάσει Ρεφλεξολογία, Shiatsu, Ενεργειακή Διατροφολογία, Ανθοϊάματα Μπάχ, Παραδοσιακή Κινέζικη Ιατρική και Παραδοσιακή Κινέζικη Διατροφολογία. Έχει συμμετάσχει σε δεκάδες σεμινάρια Ρεφλεξολογίας, Προληπτικής Ιατρικής, Ομοιοπαθητικής και Ορθομοριακής Θεραπευτικής. Είναι μέλος του Σ.Ε.Ρ και της ΕΛ.Ε.ΣΙ.
Κράτηση Θέσεων
20,00 

  Event Details
  Sponsors
  Κράτηση - Προεγγραφή

  Κράτηση Θέσεων
  20,00 

  X