Πρωτόκολλα Hot Stones

Πρωτόκολλα Hot Stones

Κράτηση Θέσεων
49,60  με Φ.Π.Α.

Το μασάζ με θερμές πέτρες είναι μια βαθιά καταπραϋντική και θεραπευτική τεχνική που περιλαμβάνει τη χρήση λείων, θερμαινόμενων πετρών που τοποθετούνται σε συγκεκριμένες περιοχές του σώματος.

Η θεραπεία αυτή χρονολογείται από αιώνες και έχει αναγνωριστεί ευρέως ως μέθοδος για την προώθηση της χαλάρωσης, την ανακούφιση από τη μυϊκή ένταση και τη βελτίωση της συνολικής υγείας και ευεξίας. Σε αυτό το άρθρο, θα διερευνήσουμε τι είναι το μασάζ με θερμές πέτρες, τα οφέλη του και πώς μπορεί να μεταμορφώσει το ταξίδι ευεξίας σας.

Το μασάζ με ζεστές πέτρες, γνωστό και ως πέτρινη θεραπεία, είναι μια μοναδική τεχνική μασάζ που προέρχεται από αρχαίους πολιτισμούς όπως η Κίνα, η Ινδία και οι ιθαγενείς της Αμερικής. Η προϋπόθεση πίσω από αυτή τη θεραπεία είναι η πεποίθηση ότι οι πέτρες διαθέτουν θεραπευτικές ιδιότητες που παρέχουν ισορροπία και αρμονία στο σώμα.

Σήμερα, η πρακτική αυτή συνδυάζει την παραδοσιακή θεραπεία μασάζ με πέτρες ελεγχόμενης θερμοκρασίας για να ενισχύσει τα αποτελέσματά της. Κατά τη διάρκεια μιας συνεδρίας μασάζ με θερμές πέτρες, λείες πέτρες βασάλτη θερμαίνονται σε θεραπευτική θερμοκρασία και στη συνέχεια τοποθετούνται απαλά σε συγκεκριμένα σημεία του σώματος, όπως η πλάτη, η κοιλιά, κατά μήκος της σπονδυλικής στήλης ή ακόμη και ανάμεσα στα δάχτυλα των ποδιών.

Οι πέτρες μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν από τον θεραπευτή του μασάζ για να κάνει απευθείας μασάζ στους μύες, δημιουργώντας μια βαθιά χαλαρωτική και καταπραϋντική αίσθηση. Η θερμότητα από τις πέτρες βοηθά στη θέρμανση και χαλάρωση των σφιγμένων μυών, επιτρέποντας στον θεραπευτή του μασάζ να εργαστεί βαθύτερα και να απελευθερώσει αποτελεσματικά την ένταση.

Επιπλέον, ο συνδυασμός θερμότητας και μασάζ διεγείρει την κυκλοφορία του αίματος, η οποία παρέχει οξυγόνο και θρεπτικά συστατικά στους μυς, προάγοντας την επούλωση και τη χαλάρωσή τους.

Αυτή η βελτιωμένη κυκλοφορία βοηθά επίσης στην απομάκρυνση των μεταβολικών αποβλήτων, μειώνοντας τη φλεγμονή και προωθώντας τη συνολική επούλωση. Ένα από τα βασικά οφέλη του μασάζ με θερμές πέτρες είναι η ικανότητά του να ανακουφίζει από χρόνιους πόνους, όπως αυτούς που προκαλούνται από αρθρίτιδα, ινομυαλγία ή μυϊκούς σπασμούς.

Η θερμότητα από τις πέτρες συμβάλλει στην αύξηση της κινητικότητας των αρθρώσεων, στη μείωση της μυϊκής δυσκαμψίας και στην ανακούφιση από τον πόνο. Μπορεί επίσης να αποτελέσει εξαιρετική επιλογή για άτομα που αναρρώνουν από τραυματισμούς ή χειρουργικές επεμβάσεις, καθώς βοηθά στη διαδικασία επούλωσης και μειώνει το σχηματισμό ουλώδους ιστού.

Εκτός από τα σωματικά του οφέλη, το μασάζ με θερμές πέτρες προσφέρει επίσης ψυχική και συναισθηματική χαλάρωση. Η καταπραϋντική ζεστασιά δημιουργεί μια αίσθηση άνεσης και ηρεμίας, μειώνοντας το άγχος, το στρες και προάγοντας την καλύτερη ποιότητα του ύπνου.

Οι πελάτες συχνά περιγράφουν την εμπειρία ως μια πολυτελή απόδραση από την καθημερινή φασαρία της ζωής, αγκαλιάζοντας μια κατάσταση βαθιάς χαλάρωσης και αναζωογόνησης.

Hot Stones Πρωτόκολλα

Το σεμινάριο αυτό απευθύνεται σε όσους έχουν παρακολουθήσει το βασικό σεμινάριο Hot Stones, έχουν γνώση στη μάλαξη με τις πέτρες και επιθυμούν να εμβαθύνουν την γνώση του σ’αυτό το θαυμάσιο εργαλείο, χρησιμοποιώντας το σαν μέθοδο ανακούφισης και θεραπείας συγκεκριμένων παθήσεων.

Πρωτόκολλα που θα μάθουμε:

 • Άγχος και στρές
 • Οσφυαλγία και ισχιαλγία
 • Μυικοί πόνοι
 • Αυχενικό σύνδρομο
 • Πόνοι στην πλάτη
 • Κρύα άκρα
 • Πόνοι περιόδου
 • Κρυολογήματα και ψύξη
 • Κάθε πρωτόκολλο θα διδάσκεται και μετά θα γίνεται πρακτική …πολλή πρακτική!

Θα δοθεί Δίπλωμα με πιστοποίηση από τον IPHM (International Practitioners of Holistic Medicine)

Οι απόφοιτοι μας έχουν το δικαίωμα της εγγραφής στον IPHM ώστε να είναι πιστοποιημένοι επαγγελματίες στο αντικείμενο που έχουν επιλέξει. Επιπλέον, μπορούν αν το επιθυμούν να διαφημιστούν ΔΩΡΕΑΝ στο site του IPHM.

 

Ημερομηνία σεμιναρίου: 13-14/01  18:00-21:00

Ώρες Εκπαίδευσης.         : 6

Εγγραφή                             :  40 ευρώ (Πλέον Φ.Π.Α)

Κόστος                                :110 ευρώ (Πλέον Φ.Π.Α)

Συνολικό Κόστος             : 150 ευρώ (Πλέον Φ.Π.Α). Έκπτωση 10% για εγγραφές έως 29/02/2024.

 

Επανάληψη μαθήματος έκπτωση 50%

Προσφέρουμε έκπτωση :

👉Έκπτωση 10% για εγγραφές έως 29/02/2024
👉10% για κάθε ΝΕΑ σύσταση
👉30% στην αγορά συσκευής θέρμανσης Hot Stones σε βαλιτσάκι με ηφαιστιακές πέτρες (Βάση Διαθεσιμότητας).

 

Οι απόφοιτοι της σχολής μας μπορούν να εγγραφούν ως δόκιμα ή τακτικά μέλη στους παρακάτω συλλόγους – σωματεία.

Κράτηση - Προεγγραφή
Κράτηση Θέσεων
49,60  με Φ.Π.Α.
Εισηγητής
Μαρία Γιδάκου
Εναλλακτική Θεραπεύτρια
Ξεκίνησε στον χώρο τον θεραπειών με το Pranic Healing και συνέχισε με σπουδές στην θεραπευτική μάλαξη και την Κινέζικη Ιατρική . Είναι δασκάλα Face Yoga και Yoga Nidra. Έχει σπουδάσει Φιλοσοφική στο Πανεπιστήμιο Tor Vergata στη Ρώμη και Διοίκηση Τουριστικών επιχειρήσεων στην Ελλάδα. Έχει αναπτύξει μία δική της θεραπευτική τεχνική την Ενεργειακή Μάλαξη Κεφαλής.
Φόρμα επικοινωνίας


  Event Details
  • Διάρκεια Εκπαίδευσης

   ΣΚ 13-14/01/2024 18:00 - 21:00

  • Προεγγραφή - Κράτηση

   40€ (Πλέον ΦΠΑ)

  • Κόστος Σεμιναρίου

   Κόστος: 150 ευρώ (Πλέον ΦΠΑ) (Συμπεριλαμβάνεται η εγγραφή).

   Έκπτωση 10% για εγγραφές έως 29/02/2024.

    

    

  • Ημερομηνία / Ώρα

   13/01/2024 18:00 - 21:00

   14/01/2024 18:00 - 21:00

  • Start Date
   13 Ιανουαρίου 2024 18:00
  • Address
   Λ. Αγίου Δημητρίου 245, Αγ. Δημήτριος Τ.Κ. 173 42
   Sponsors
   Κράτηση - Προεγγραφή

   Κράτηση Θέσεων
   49,60  με Φ.Π.Α.

   X