Ομοιοπαθητική (Πρώτες Βοήθειες για το καλοκαίρι)

Ομοιοπαθητική (Πρώτες Βοήθειες για το καλοκαίρι)

Δυνατότητα παρακολούθησης Δια Ζώσης και Online

Ομοιοπαθητική (Πρώτες βοήθειες για το καλοκαίρι)

Η ομοιοπαθητική είναι μια αποτελεσματική συμπληρωματική θεραπευτική που βασίζεται σε μια ολιστική προσέγγιση της υγείας. Εξετάζει ολόκληρο το άτομο και τη βασική αιτία της ασθένειας, όχι μόνο συγκεκριμένα συμπτώματα. Η ομοιοπαθητική έχει έναν στόχο: να διεγείρει τον αμυντικό μηχανισμό / το ανοσοποιητικό σύστημα του ίδιου του οργανισμού.

Ενισχύοντας τις δικές μας φυσικές θεραπευτικές δυνάμεις, μπορούμε να ξεπεράσουμε τις ασθένειες και να απολαμβάνουμε καλή υγεία.

Όταν έρχεται η ώρα των καλοκαιρινών διακοπών, κάνουμε τα σχέδιά μας, έχοντας στο μυαλό μας την ιδανική έκβαση, την καλοπέραση, την ξεκούραση, τη χαλάρωση και τη χαρά. Σπάνια όμως τα πράγματα θα πάνε τέλεια. Προβλήματα που θα εκδηλωθούν σε εμάς τους ίδιους, στην οικογένειά μας, στους φίλους μας, θα μας προβληματίσουν και θα μας βγάλουν από την ηρεμία μας. Ένα τσίμπημα μέλισσας ή τσούχτρας, μια ηλίαση, ένας πονοκέφαλος, ναυτία, εμετός, πόνος στο σώμα, στραμπούληγμα ή κόψιμο, μπορούν να μας βγάλουν από την ηρεμία και να μας βάλλουν σε μπελάδες.

Έχοντας μαζί μας ένα ομοιοπαθητικό φαρμακείο, και μαθαίνοντας βασικές γνώσεις λίγων ομοιοπαθητικών φαρμάκων, μπορούμε να ανταπεξέλθουμε σε καταστάσεις όπως οι προαναφερόμενες και να χαρούμε ξένοιαστες διακοπές.

Στο σεμινάριο θα διδαχτούν:

 • Μικρή εισαγωγή στο τι είναι η ομοιοπαθητική.
 • Τι είναι η αυτοθεραπεία.
 • Πως να βρεις τη σωστή θεραπεία.
 • Πως να επιλέξεις δυναμοποίηση.
 • Συχνότητα λήψης ομοιοπαθητικών σκευασμάτων.
 • Επιλογή των σκευασμάτων για σπιτικό ομοιοπαθητικό φαρμακείο.
 • Περιγραφή και ανάλυση των σκευασμάτων που αφορούν σε πιθανά καλοκαιρινά προβλήματα που προκύπτουν στις διακοπές.

Το μάθημα διδάσκεται από τον κ.Χρήστο Πασσιόπουλο.Είναι πτυχιούχος Χημικός (B.S. Chemistry) από το College of Staten Island N.Y. To 1992 ολοκλήρωσε το μεταπτυχιακό του στο Wagner College – M.B.A. Industrial Management. Έχει εκπαιδευτεί σε πολλές εναλλακτικές θεραπευτικές πρακτικές με κορυφαίες τη Φυσικοπαθητική, την Ομοιοπαθητική και τη Ρεφλεξολογία. Επιπλέον, ολοκλήρωσε μια σειρά από διαφορετικές ειδικότητες στις εναλλακτικές επιστήμες, όπως Ηλεκτροβελονισμό, Ιριδολογία, Ολιστική Ενεργειακή Διατροφολογία, Αρωματοθεραπεία, Βοτανοθεραπεία, Θεραπεία με Ανθοϊάμματα Μπαχ, Διατροφικά συμπληρώματα, θεραπείες με ιατρική Κάνναβη (CBD) κλπ.

Είναι μέλος του Ελληνικού Επαγγελματικού Σωματείου Συμπληρωματικής Ιατρικής και Ανθρωπιστικών Σπουδών (ΕΣΣΙΑΣ) αλλά και του αντίστοιχου Ευρωπαϊκού Σωματείου REFORMED.

Ημερομηνία : Σάββατο 04-05/06   10:00-15:00

Εγγραφή                                  : 40 ευρώ (Πλέον ΦΠΑ)

Κόστος                                     : 80 ευρώ (Πλέον ΦΠΑ)
Συνολικό κόστος                   : 120 ευρώ (Πλέον ΦΠΑ)

Προσφέρουμε:

 • Έκπτωση 10% για κάθε νέα σύσταση.
 • Έκπτωση 15% για ανέργους.
Χρήστος Πασσιόπουλος
Φυσικοπαθητικός, Ομοιοπαθητικός, Εναλλακτικός Θεραπεύτής
Είναι πτυχιούχος Χημικός (B.S. Chemistry) από το College of Staten Island N.Y. To 1992 ολοκλήρωσε το μεταπτυχιακό του στο Wagner College – M.B.A. Industrial Management.Έχει εκπαιδευτεί σε πολλές εναλλακτικές θεραπευτικές πρακτικές με κορυφαίες τη Φυσικοπαθητική, την Ομοιοπαθητική και τη Ρεφλεξολογία.
Κράτηση Θέσεων
40,00 

  Event Details
  Sponsors
  Κράτηση - Προεγγραφή

  Κράτηση Θέσεων
  40,00 

  X