Κλινική Ύπνωση και Health Coaching – Επίπεδο B

Κλινική Ύπνωση και Health Coaching – Επίπεδο B

Κράτηση Θέσεων
62,00  με Φ.Π.Α.

Η κλινική ύπνωση και το Health Coaching είναι δύο ισχυρά εργαλεία που μπορούν να βοηθήσουν τους ανθρώπους να επιτύχουν τους στόχους τους για την υγεία και την ευεξία. Ενώ μπορεί να φαίνονται σαν δύο διαφορετικές πρακτικές, στην πραγματικότητα λειτουργούν καλά μαζί και μπορούν να αποτελέσουν έναν ισχυρό συνδυασμό που μπορεί να βοηθήσει τα άτομα να ξεπεράσουν ένα ευρύ φάσμα προκλήσεων υγείας.

Τι είναι η κλινική ύπνωση;

Η κλινική ύπνωση είναι μια μορφή  συμπληρωματικής θεραπείας, που χρησιμοποιεί καθοδηγούμενη χαλάρωση, έντονη συγκέντρωση και εστιασμένη προσοχή για την επίτευξη μιας αυξημένης κατάστασης συνειδητότητας. Κατά τη διάρκεια αυτής της κατάστασης, οι συμμετέχοντες είναι πιο ανοιχτοί στη λήψη υποδείξεων και μπορούν να καθοδηγηθούν ώστε να κάνουν θετικές αλλαγές στις σκέψεις, τα συναισθήματα και τις συμπεριφορές τους. Χρησιμοποιείται συχνά για να βοηθήσει τους ανθρώπους να ξεπεράσουν το άγχος , να επιτύχουν μείωση του πόνου και να βοηθήσει συμπληρωματικά σε προβλήματα σωματικής και ψυχικής υγείας.

Τι είναι το Health Coaching;

Το Health Coaching είναι μια διαδικασία καθοδήγησης και υποστήριξης των ατόμων για την επίτευξη των στόχων τους σε θέματα υγείας και ευεξίας. Περιλαμβάνει τη βοήθεια των ανθρώπων να αλλάξουν τις συμπεριφορές, τις συνήθειες του τρόπου ζωής και τις στάσεις τους σχετικά με την υγεία, την άσκηση, τη διατροφή και την ευεξία, θέτοντας ρεαλιστικούς στόχους και κάνοντας μικρές  αλλαγές που φέρνουν μεγάλα αποτελέσματα .

Οι ειδικοί του Health Coaching παρέχουν εξατομικευμένη καθοδήγηση, υποστήριξη και υπευθυνότητα για να βοηθήσουν τους ανθρώπους να επιτύχουν μακροχρόνιες αλλαγές στον τρόπο ζωής τους.

Πώς συνεργάζονται η κλινική ύπνωση και το Health Coaching;

Η κλινική ύπνωση και το Health Coaching μπορούν να χρησιμοποιηθούν μαζί για να βοηθήσουν τους ανθρώπους να ξεπεράσουν ένα ευρύ φάσμα προβλημάτων υγείας. Για παράδειγμα, ένας προπονητής υγείας μπορεί να συνεργαστεί με έναν ασθενή για να προσδιορίσει τους στόχους υγείας του και να αναπτύξει ένα εξατομικευμένο σχέδιο για την επίτευξή τους. Ο προπονητής υγείας μπορεί να χρησιμοποιήσει την κλινική ύπνωση  συμπληρωματικά για να βοηθήσει τον άνθρωπο να ξεπεράσει περιοριστικές πεποιθήσεις που μπορεί να εμποδίζουν την πρόοδό του.Η κλινική ύπνωση μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για να ενισχύσει τα κίνητρα και τη δέσμευση του ατόμου να επιτύχει τους στόχους υγείας του. Μπορεί να βοηθήσει τους Ανθρώπους να αισθάνονται πιο χαλαροί και άνετοι με τις αλλαγές στον τρόπο ζωής που κάνουν, καθιστώντας έτσι πιο πιθανό να τηρήσουν το σχέδιό τους. Επιπλέον, η κλινική ύπνωση μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να τους βοηθήσει να διαχειριστούν το στρες ή τον φόβο που μπορεί να παρεμποδίζει τη συνολική τους ευεξία.

Οφέλη της κλινικής ύπνωσης και του Health Coaching

Ο συνδυασμός της κλινικής ύπνωσης και του health coaching μπορεί να προσφέρει πολλά οφέλη στα άτομα που επιδιώκουν να βελτιώσουν την υγεία και την ευεξία τους. Με τη χρήση κλινικής ύπνωσης, μπορούν να βοηθηθούν οι δέκτες ώστε να ξεπεράσουν τα νοητικά και συναισθηματικά εμπόδια που μπορεί να τους εμποδίζουν να επιτύχουν τους στόχους τους. Αυτό μπορεί να περιλαμβάνει τη μείωση του άγχους και του στρες, την οικοδόμηση αυτοπεποίθησης και τη βελτίωση της αυτοεκτίμησης.Οι ειδικοί του Health Coaching μπορούν επίσης να παρέχουν τη δομή, την καθοδήγηση και τη λογοδοσία που χρειάζονται πολλοί ασθενείς για να κάνουν μόνιμες αλλαγές στον τρόπο ζωής τους. Με τον καθορισμό ρεαλιστικών στόχων, την παρακολούθηση της προόδου και την παροχή υποστήριξης και ενθάρρυνσης, μπορούν να βοηθήσουν τους δέκτες να παραμείνουν παρακινημένοι και σε καλό δρόμο για την επίτευξη των στόχων τους για την υγεία.

Ύλη Μαθήματος

 • Πως η Κλινική Ύπνωση βοηθά τους πελάτες μου να παραμείνουν στον στόχο τους
 • Ποιοι είναι αυτοί οι στόχοι;
 • Πως διαμορφώνεται η συνεδρία με τον πελάτη μου
 • Χρόνος, στοχοποίηση, σεβασμός των Ορίων και γνώση τους
 • Ξεκαθάρισμα πλάνου δράσης με ανάλογες συνεργασίες
 • Χτίσιμο σχέσης Εμπιστοσύνης
 • Τα όρια του Health Coacher
 • Εισαγωγή στις Βασικές τεχνικές Ύπνωσης
 • Έντολές στο υποσυνείδητο
 • Η Δύναμη των Επιβεβαιώσεων
 • Πρακτική εξάσκηση σε αληθινά case studies
 • Καταγραφή προόδου.

Θα δοθεί Δίπλωμα με πιστοποίηση από τον IPHM (International Practitioners of Holistic Medicine).Οι απόφοιτοι μας έχουν το δικαίωμα της εγγραφής στον IPHM ώστε να είναι πιστοποιημένοι επαγγελματίες στο αντικείμενο που έχουν επιλέξει. Επιπλέον , μπορούν αν το επιθυμούν να διαφημιστούν ΔΩΡΕΑΝ στο site του IPHM.

Ημερομηνίες        : 01-02/06/2024  16:00-21:00

Εγγραφή                :    50 ευρώ (Πλέον ΦΠΑ)
Κόστος                    :  110 ευρώ (Πλέον ΦΠΑ) .
Συνολικό κόστος  :  160 ευρώ (Πλέον ΦΠΑ

Επανάληψη μαθήματος έκπτωση 50%

Προσφέρουμε έκπτωση:

👉10% για κάθε ΝΕΑ σύσταση

👉 Θα δοθούν ηλεκτρονικές σημειώσεις.

Οι απόφοιτοι της σχολής μας μπορούν να εγγραφούν ως δόκιμα ή τακτικά μέλη στους παρακάτω συλλόγους – σωματεία.

Η Σχολή μας είναι Πιστοποιημένη από το Π.Ε.Σ.Ρ (Πανελλήνιο Επαγγελματικό Σωματείο Ρεφλεξολόγων) για τη διετή επαγγελματική εκπαίδευση στη Ρεφλεξολογία.

Κράτηση - Προεγγραφή
Κράτηση Θέσεων
62,00  με Φ.Π.Α.
Εισηγητής
Ιζαμπέλ Μουρατιάν
Κλινική Ύπνωση
Φόρμα επικοινωνίας


  Event Details
  • Διάρκεια Εκπαίδευσης

   01-02/06/2024 16:00-21:00

  • Προεγγραφή - Κράτηση

   50€ (Πλέον ΦΠΑ)

  • Κόστος Σεμιναρίου

   Κόστος: 160 ευρώ (Πλέον ΦΠΑ). Συμπεριλαμβάνεται η εγγραφή.

  • Ημερομηνία / Ώρα

   01/06/2024 16:00-21:00

   02/06/2024 16:00-21:00

  • Start Date
   1 Ιουνίου 2024 16:00
  • Address
   Λ. Αγίου Δημητρίου 245, Αγ. Δημήτριος Τ.Κ. 173 42
   Sponsors
   Κράτηση - Προεγγραφή

   Κράτηση Θέσεων
   62,00  με Φ.Π.Α.

   X