Μάθημα Face Yoga

Μάθημα Face Yoga

Η εκγύμναση προσώπου είναι σύνολο ασκήσεων, εκφράσεων και πιέσεων που βελτιώνει την εμφάνιση και ενισχύει την αυτοπεποίθηση. Είναι μια μοναδική τεχνική που εξομαλύνει εντυπωσιακά τα σημάδια του χρόνου στο πρόσωπο. Επικεντρώνεται στις κινήσεις και τις εκφράσεις και διδάσκει πώς να εξασκούμε το πρόσωπό μας ώστε να έχουμε σαν αποτέλεσμα φωτεινή και σφριγηλή επιδερμίδα. Για τη μεγιστοποίηση της κυκλοφορίας του αίματος χρησιμοποιούνται τεχνικές αναπνοών. Με τακτική εξάσκηση θα παρατηρήσετε ότι οι εκφράσεις σας θα αλλάξουν και οι γραμμές έντασης στο πρόσωπό σας θα μαλακώσουν. Το αποτέλεσμα είναι εικόνα νεότερου προσώπου, φωτεινή επιδερμίδα, αίσθημα αυτοπεποίθησης και επίγνωση. Ο μέγιστος στόχος της εκγύμνασης προσώπου είναι η αυτοπεποίθηση και η επίγνωση του εαυτού μας.

Το μάθημα διδάσκεται από την κ. Μαρία Τσόλη. Έχει σπουδάσει Ρεφλεξολογία, Βασική Θεωρία Παραδοσιακής Κινεζικης Ιατρικής, Ηλεκτροβελονισμό, Rejuvance, Αισθητικό Βελονισμό, Pranic Healing, Reiki, SRT, Face Yoga κ.α.

Ημερομηνία: 01/11/2021 19:30-20:30
Εγγραφή-Κόστος: 8 ευρώ (Πλέον ΦΠΑ)

Για την συμμετοχή στο σεμινάριο είναι απαραίτητη η κράτηση θέσης μέσω της ιστοσελίδας μας.

Μαρία Τσόλη
Ρεφλεξολόγος, Associate Pranic Healer, Face Yoga instructor & Master Reiki Teacher
Είναι Ρεφλεξολόγος. Έχει εκπαιδευτεί στο SRT, έχει τον τίτλο του Master Reiki Teacher και του Associate Pranic Healer. To 2017 πιστοποιήθηκε ως Face Yoga instructor από την Fumico Takatsu.
Κράτηση Θέσεων
8,00 

  Event Details
  Sponsors
  Κράτηση - Προεγγραφή

  Κράτηση Θέσεων
  8,00 

  X