Ενεργειακή Μάλαξη Κεφαλής (Α΄Επίπεδο)

Ενεργειακή Μάλαξη Κεφαλής (Α΄Επίπεδο)

Γνωρίζεται ότι, τα συναισθήματα μας, οι σκέψεις μας και ότι βιώνουμε, αποτυπώνονται στην επιδερμίδα μας και κυρίως στο πρόσωπό μας;

Με το ενεργειακό μασάζ προσώπου και την χρήση των κατάλληλων κρυστάλλων, επιτυγχάνουμε την απομάκρυνση όλων των αρνητικών συναισθημάτων και σκέψεων βοηθώντας το σώμα μας να θεραπευτεί. Εκτός από την ψυχική και σωματική ίαση επιτυγχάνεται κι ένα αισθητικό αποτέλεσμα. Οι ρυτίδες γήρατος και έκφρασης μειώνονται ενώ μεγάλη βελτίωση παρατηρείται στους μαύρους κύκλους και τις διχρωμίες. Το τελικό αποτέλεσμα είναι ένα γενικό face lift.

Στο σεμινάριο θα μάθουμε:

 • Τι είναι το ενεργειακό σώμα.
 • Μυϊκή και σκελετική δομή της κεφαλής.
 • Τι είναι οι κρύσταλλοι και ποιοι είναι οι κατάλληλοι για χρήση στο κεφάλι.
 • Τεχνικές μάλαξης στο κεφάλι ,στο πρόσωπο και στον αυχένα.
 • Ενδείξεις/Αντενδείξεις.
 • Πρωτόκολλα θεραπείας για άγχος, στρες και κατάθλιψη.
 • Συνταγές ειδικών serum προσώπου με την χρήση των σωστών
  αιθέριων ελαίων και λαδιών.
 • Πρακτική.

Με το πέρας του σεμιναρίου θα μπoρείτε να εφαρμόσετε μία ολοκληρωμένη μάλαξη κεφαλής, προσώπου και αυχένα.

Το μάθημα διδάσκει η κα Μαρία Γιδάκου. Σπούδασε Pranic Healing και συνέχισε με σπουδές στην θεραπευτική μάλαξη και την Κινέζικη Ιατρική. Είναι δασκάλα Face Yoga και Yoga Nidra και συνεχίζει τις σπουδές της στην Κινέζικη και Ελληνική Βοτανοθεραπεία.

Στο σεμινάριο θα δοθεί εκπαιδευτικό υλικό καθώς και Δίπλωμα με πιστοποίηση από τον IPHM (International Practitioners of Holistic Medicine).

Οι απόφοιτοι μας έχουν το δικαίωμα της εγγραφής στον IPHM ώστε να είναι πιστοποιημένοι επαγγελματίες στο αντικείμενο που έχουν επιλέξει. Επιπλέον,  μπορούν αν το επιθυμούν να διαφημιστούν ΔΩΡΕΑΝ στο site του IPHM.

Ημερομηνία σεμιναρίου: 15-16/10/2022 16:00-21:00

Εγγραφή               : 50 ευρώ (Πλέον ΦΠΑ)

Κόστος                   : 100 ευρώ (Πλέον ΦΠΑ)

Συνολικό Κόστος: 150 ευρώ (Πλέον ΦΠΑ)

Προσφέρουμε Έκπτωση στο κόστος:

10% για κάθε NEA σύσταση

Μαρία Γιδάκου
Εναλλακτική Θεραπεύτρια
Ξεκίνησε στον χώρο τον θεραπειών με το Pranic Healing και συνέχισε με σπουδές στην θεραπευτική μάλαξη και την Κινέζικη Ιατρική . Είναι δασκάλα Face Yoga και Yoga Nidra. Έχει σπουδάσει Φιλοσοφική στο Πανεπιστήμιο Tor Vergata στη Ρώμη και Διοίκηση Τουριστικών επιχειρήσεων στην Ελλάδα. Έχει αναπτύξει μία δική της θεραπευτική τεχνική την Ενεργειακή Μάλαξη Κεφαλής.
Κράτηση Θέσεων
50,00 

  Event Details
  Sponsors
  Κράτηση - Προεγγραφή

  Κράτηση Θέσεων
  50,00 

  X