Εκπαίδευση στα Ανθοϊάματα Bach (B’ Επίπεδο) 2022

Εκπαίδευση στα Ανθοϊάματα Bach (B’ Επίπεδο) 2022

Ανθοϊαμάτα Bach (B΄ Επίπεδο) με δυνατότητα επιλογής παρακολούθησης:

α) με φυσική παρουσία
β) διαδικτυακά.

Τα Ανθοϊάματα Bach είναι ευρέως γνωστά για τις ιδιότητές τους στην Εναλλακτική Ιατρική. Όλοι σχεδόν τα γνωρίζουν και τα χρησιμοποιούν. Το ζητούμενο όμως είναι η συνέργεια που μπορεί να φτιάξει κανείς με βάση τις ανάγκες του κάθε ανθρώπου. Μπορούν λοιπόν να συνδυαστούν με τέτοιο ιδιαίτερο τρόπο που το αποτέλεσμα θα είναι εξαιρετικά θεαματικό, πολύ καλύτερο από τη μεμονωμένη ή τυχαία μίξη στη χρήση τους.

Αυτή η γνώση είναι που θα αναλυθεί, θα χτιστεί και θα κάνει τον καθένα από μας γνώστη της, και θα ορίσει τα Ανθοϊάματα Bach ως ένα υπερ-όπλο για την ψυχολογία του κάθε ανθρώπου.

Ο Bach πίστευε πως οι ασθένειες και οι δυσαρμονίες που εμφανίζονται στους ανθρώπους είναι αποτέλεσμα της σύγκρουσης ψυχής και προσωπικότητας. Έτσι η μέθοδος εστιάζει σε συμπεριφορές και συναισθήματα, όχι σε σωματικά συμπτώματα ή ιατρικές διαγνώσεις. Βασική αρχή του ήταν, η αγωγή να κατευθύνεται στον ασθενή και όχι στην ασθένεια.

Τα Aνθοϊάματα έχουν την ικανότητα να επιλύουν ενεργειακά μπλοκαρίσματα που έχουν γεννηθεί από την δυσαρμονία ανάμεσα στην προσωπικότητα και τον ανώτερο εαυτό. Έτσι τα Aνθοϊάματα μας βοηθούν να επιφέρουμε την χαμένη αλλαγή στη νοοτροπία μας, χωρίς την οποία δεν μπορεί να υπάρξει πραγματική θεραπεία- βελτίωση.

Ύλη μαθημάτων B΄ Επιπέδου

 • Κωδικοποίηση τύπων Ανθοϊαμάτων ανάλογα με τη συνηθισμένη ή πεπατημένη αντίδραση του δέκτη
 • Επεξήγηση της ψυχολογικής πορείας του δέκτη από την παιδική ηλικία προς την ωρίμανση
 • Επιλογή των ανθοϊαμάτων ανάλογα με το παρών του και την πηγή του «τραύματος»
 • Αστρολογική αντιστοίχηση των «δώδεκα θεραπευτών» με τα δώδεκα ζώδια
 • Χαρτογράφηση του σώματος ανάλογα με την ψυχολογική επίδραση του στρες και διαχείρισή του μέσω της σωστής επιλογής Ανθοϊαμάτων
 • Υποβοήθηση δερματικών προβλημάτων με βάση τη χαρτογράφηση και τη χρήση των κατάλληλων Ανθοϊαμάτων
 • Θα κάνουμε ζωντανά συνεδρίες για απόκτηση εμπειρίας, όπου θα ακολουθήσουμε τα μοτίβα που μάθαμε στα προηγούμενα μαθήματα.

Θα δοθεί Δίπλωμα με πιστοποίηση από τον IPHM (International Practitioners of Holistic Medicine).

Οι απόφοιτοι μας έχουν το δικαίωμα της εγγραφής στον IPHM ώστε να είναι πιστοποιημένοι επαγγελματίες στο αντικείμενο που έχουν επιλέξει. Επιπλέον , μπορούν αν το επιθυμούν να διαφημιστούν ΔΩΡΕΑΝ στο site του IPHM.

Το μάθημα των Aνθοϊαμάτων διδάσκεται από τον κ. Δημήτριο Γιαννιώτη έναν από τους πλέον καταξιωμένους επαγγελματίες στο χώρο, με πολυετή εμπειρία στη διδασκαλία των Ανθοϊαμάτων και όχι μόνο.

Έχει σπουδάσει Ρεφλεξολογία, Shiatsu, Ηλεκτροβελονισμό, Ενεργειακή Διατροφολογία, Ανθοϊάματα Μπάχ, Ομοιοπαθητική, Παραδοσιακή Κινέζικη Ιατρική και Παραδοσιακή Κινέζικη Διατροφολογία και βοτανοθεραπεία, Ολιστική μάλαξη, Τουίνα.

Έχει συμμετάσχει σε δεκάδες σεμινάρια Ρεφλεξολογίας, Προληπτικής Ιατρικής, Ομοιοπαθητικής και Ορθομοριακής Θεραπευτικής. Είναι Βιοσυντονιστής και ειδικός Ραδιαισθητικός.

Έναρξη: 08/04/2023

Ώρες: 16:00 – 21:00

Εγγραφή: 80 ευρώ (Πλέον ΦΠΑ)
Κόστος: 290 ευρώ (Πλέον ΦΠΑ)

Συνολικό Κόστος: 370 ευρώ (Πλέον ΦΠΑ)

Επανάληψη μαθήματος έκπτωση 50%

ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ ΣΤΟ ΚΟΣΤΟΣ:

 • 10% έκπτωση για κάθε νέα σύσταση.
Κράτηση - Προεγγραφή
Κράτηση Θέσεων
99,20  με Φ.Π.Α.
Εισηγητής
Δημήτρης Γιαννιώτης
Ρεφλεξολόγος – Σύμβουλος Αυτοβελτίωσης
Ο Δημήτρης Γιαννιώτης είναι Ρεφλεξολόγος – Σύμβουλος Αυτοβελτίωσης. Έχει σπουδάσει Ρεφλεξολογία, Shiatsu, Ενεργειακή Διατροφολογία, Ανθοϊάματα Μπάχ, Παραδοσιακή Κινέζικη Ιατρική και Παραδοσιακή Κινέζικη Διατροφολογία. Έχει συμμετάσχει σε δεκάδες σεμινάρια Ρεφλεξολογίας, Προληπτικής Ιατρικής, Ομοιοπαθητικής και Ορθομοριακής Θεραπευτικής. Είναι μέλος του Σ.Ε.Ρ και της ΕΛ.Ε.ΣΙ.
Φόρμα επικοινωνίας


  Event Details
  • Διάρκεια Εκπαίδευσης

   08/04/2023

  • Προεγγραφή - Κράτηση

   80€ (Πλέον ΦΠΑ)

  • Κόστος Σεμιναρίου

   Κόστος: 290 € (Πλέον ΦΠΑ)

  • Ημερομηνία / Ώρα

   08/04-07/05

  • Start Date
   8 Απριλίου 2023 16:00
  • Address
   Λ. Αγίου Δημητρίου 245, Αγ. Δημήτριος Τ.Κ. 173 42
   Sponsors
   Κράτηση - Προεγγραφή

   Κράτηση Θέσεων
   99,20  με Φ.Π.Α.

   X