Εκπαίδευση στα Ανθοϊάματα Bach 2021-2022 (B’ Επίπεδο)

Εκπαίδευση στα Ανθοϊάματα Bach 2021-2022 (B’ Επίπεδο)

Μηνιαίο Τμήμα Ανθοϊαμάτων Bach (B΄ Επίπεδο) με δυνατότητα επιλογής παρακολούθησης:

α) με φυσική παρουσία
β) διαδικτυακά.

Τα Ανθοϊάματα Bach είναι ευρέως γνωστά για τις ιδιότητές τους στην Εναλλακτική Ιατρική. Όλοι σχεδόν τα γνωρίζουν και τα χρησιμοποιούν. Το ζητούμενο όμως είναι η συνέργεια που μπορεί να φτιάξει κανείς με βάση τις ανάγκες του κάθε ανθρώπου. Μπορούν λοιπόν να συνδυαστούν με τέτοιο ιδιαίτερο τρόπο που το αποτέλεσμα θα είναι εξαιρετικά θεαματικό, πολύ καλύτερο από τη μεμονωμένη ή τυχαία μίξη στη χρήση τους.

Αυτή η γνώση είναι που θα αναλυθεί, θα χτιστεί και θα κάνει τον καθένα από μας γνώστη της, και θα ορίσει τα Ανθοϊάματα Bach ως ένα υπερ-όπλο για την ψυχολογία του κάθε ανθρώπου.

Ο Bach πίστευε πως οι ασθένειες και οι δυσαρμονίες που εμφανίζονται στους ανθρώπους είναι αποτέλεσμα της σύγκρουσης ψυχής και προσωπικότητας. Έτσι η μέθοδος εστιάζει σε συμπεριφορές και συναισθήματα, όχι σε σωματικά συμπτώματα ή ιατρικές διαγνώσεις. Βασική αρχή του ήταν, η αγωγή να κατευθύνεται στον ασθενή και όχι στην ασθένεια.

Τα Aνθοϊάματα έχουν την ικανότητα να επιλύουν ενεργειακά μπλοκαρίσματα που έχουν γεννηθεί από την δυσαρμονία ανάμεσα στην προσωπικότητα και τον ανώτερο εαυτό. Έτσι τα Aνθοϊάματα μας βοηθούν να επιφέρουμε την χαμένη αλλαγή στη νοοτροπία μας, χωρίς την οποία δεν μπορεί να υπάρξει πραγματική θεραπεία- βελτίωση.

Ύλη μαθημάτων B΄ Επιπέδου

 • Κωδικοποίηση τύπων Ανθοϊαμάτων ανάλογα με τη συνηθισμένη ή πεπατημένη αντίδραση του δέκτη
 • Επεξήγηση της ψυχολογικής πορείας του δέκτη από την παιδική ηλικία προς την ωρίμανση
 • Επιλογή των ανθοϊαμάτων ανάλογα με το παρών του και την πηγή του «τραύματος»
 • Αστρολογική αντιστοίχηση των «δώδεκα θεραπευτών» με τα δώδεκα ζώδια
 • Χαρτογράφηση του σώματος ανάλογα με την ψυχολογική επίδραση του στρες και διαχείρισή του μέσω της σωστής επιλογής Ανθοϊαμάτων
 • Υποβοήθηση δερματικών προβλημάτων με βάση τη χαρτογράφηση και τη χρήση των κατάλληλων Ανθοϊαμάτων
 • Θα κάνουμε ζωντανά συνεδρίες για απόκτηση εμπειρίας, όπου θα ακολουθήσουμε τα μοτίβα που μάθαμε στα προηγούμενα μαθήματα.

Με την ολοκλήρωση των σπουδών παρέχεται Πιστοποιητικό Παρακολούθησης στα Ανθοϊάματα Bach Β΄ Επιπέδου.

Το μάθημα των Aνθοϊαμάτων διδάσκεται από τον κ. Δημήτριο Γιαννιώτη έναν από τους πλέον καταξιωμένους επαγγελματίες στο χώρο, με πολυετή εμπειρία στη διδασκαλία των Ανθοϊαμάτων και όχι μόνο.

Έχει σπουδάσει Ρεφλεξολογία, Shiatsu, Ηλεκτροβελονισμό, Ενεργειακή Διατροφολογία, Ανθοϊάματα Μπάχ, Ομοιοπαθητική, Παραδοσιακή Κινέζικη Ιατρική και Παραδοσιακή Κινέζικη Διατροφολογία και βοτανοθεραπεία, Ολιστική μάλαξη, Τουίνα.

Έχει συμμετάσχει σε δεκάδες σεμινάρια Ρεφλεξολογίας, Προληπτικής Ιατρικής, Ομοιοπαθητικής και Ορθομοριακής Θεραπευτικής. Είναι Βιοσυντονιστής και ειδικός Ραδιαισθητικός.

Διάρκεια: 2 Σαββατοκύριακα 19-20/02/2022 και 19-20/03/2022
Ώρες: 16:00μμ – 21:00μμ

Εγγραφή: 80 ευρώ (Πλέον ΦΠΑ)
Κόστος: 290 ευρώ (Πλέον ΦΠΑ)

Συνολικό Κόστος: 370 ευρώ (Πλέον ΦΠΑ)

ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ:

 • 15 % έκπτωση για προεξόφληση έως  06/12/2021.
 • 10% έκπτωση για προεξόφληση έως  16/01/2022.
 • 15% για ανέργους.
Δημήτρης Γιαννιώτης
Ρεφλεξολόγος – Σύμβουλος Αυτοβελτίωσης
Ο Δημήτρης Γιαννιώτης είναι Ρεφλεξολόγος – Σύμβουλος Αυτοβελτίωσης. Έχει σπουδάσει Ρεφλεξολογία, Shiatsu, Ενεργειακή Διατροφολογία, Ανθοϊάματα Μπάχ, Παραδοσιακή Κινέζικη Ιατρική και Παραδοσιακή Κινέζικη Διατροφολογία. Έχει συμμετάσχει σε δεκάδες σεμινάρια Ρεφλεξολογίας, Προληπτικής Ιατρικής, Ομοιοπαθητικής και Ορθομοριακής Θεραπευτικής. Είναι μέλος του Σ.Ε.Ρ και της ΕΛ.Ε.ΣΙ.
Κράτηση Θέσεων
80,00 

  Event Details
  Sponsors
  Κράτηση - Προεγγραφή

  Κράτηση Θέσεων
  80,00 

  X