Ανθοϊάματα Bach 2021-2022 (Α΄ Επίπεδο)

Ανθοϊάματα Bach 2021-2022 (Α΄ Επίπεδο)

Τμήμα Ανθοϊαμάτων Α΄ Επιπέδου με δυνατότητα επιλογής παρακολούθησης:

α) με φυσική παρουσία
β) διαδικτυακά.

Τα Ανθοϊάματα Bach αποτελούν ένα πολύ σημαντικό θεραπευτικό σύστημα, ήπιο, εύχρηστο, απλό και χωρίς παρενέργειες, που δόθηκε στην ανθρωπότητα από τον εφευρέτη της μεθόδου, ολοκληρωμένο στα 1936, με σκοπό να βελτιώσει αρνητικές εκφράσεις του ψυχισμού και της συμπεριφοράς των όντων που κατοικούν τον πλανήτη.

Και δεν λέω των ανθρώπων -σκόπιμα- επειδή τα Ανθοϊάματα απευθύνονται και σε ζώα αλλά και σε φυτά, με υπέροχα αποτελέσματα.

Προέρχονται από βότανα της αγγλικής υπαίθρου – επειδή εκεί ζούσε ο Bach – και οι θεραπευτικές τους ιδιότητες βασίζονται στην πληροφορία και όχι στην χημεία των φυτών.

Ο Bach πίστευε πως οι ασθένειες και οι δυσαρμονίες που εμφανίζονται στους ανθρώπους είναι αποτέλεσμα της σύγκρουσης ψυχής και προσωπικότητας. Έτσι η μέθοδος εστιάζει σε συμπεριφορές και συναισθήματα, όχι σε σωματικά συμπτώματα ή ιατρικές διαγνώσεις. Βασική αρχή του ήταν, η αγωγή να κατευθύνεται στον ασθενή και όχι στην ασθένεια.

Τα ανθοϊάματα έχουν την ικανότητα να επιλύουν ενεργειακά μπλοκαρίσματα που έχουν γεννηθεί από την δυσαρμονία ανάμεσα στην προσωπικότητα και τον ανώτερο εαυτό. Έτσι τα ανθοϊάματα μας βοηθούν να επιφέρουμε την χαμένη αλλαγή στη νοοτροπία μας, χωρίς την οποία δεν μπορεί να υπάρξει πραγματική θεραπεία- βελτίωση.

Άλλοι άνθρωποι έχουν χάσει επαφή με τα συναισθήματά τους και τα έχουν αντικαταστήσει με υπερβολικό νοητικό έλεγχο, μια κατάσταση που οδηγεί σε μεγαλύτερες δυσαρμονίες. Άλλοι πάλι επιλέγουν να μην αντιμετωπίζουν την πραγματικότητα αλλά να φτιάχνουν ψεύτικους κόσμους μέσα στο μυαλό τους ή με την επήρεια αλκοόλ και ναρκωτικών.

Υπάρχουν άνθρωποι που επιλέγουν τη μοναξιά και άλλοι που την τρέμουν και κάνουν τα πάντα για να μη μείνουν μόνοι. Μερικοί γίνονται φανατικοί με ιδέες, άλλοι υποχόνδριοι, άλλοι πάλι επικριτικοί, ανυπόμονοι, καχύποπτοι, αγνώμονες ή αυταρχικοί.

Κάποιοι γίνονται καταθλιπτικοί, άλλοι παραιτούνται ή απελπίζονται, ενώ κάποιοι άλλοι είναι αναποφάσιστοι, ή έχουν απροσδιόριστους στόχους στη ζωή τους. Ή ακόμα εμμένουν στο παρελθόν χάνοντας το παρόν και το μέλλον τους.

Όλοι οι παραπάνω, μέσα από αυτές τις δυσαρμονικές καταστάσεις που βιώνουν, στρεσάρουν τον εαυτό τους και ανοίγουν το δρόμο στη σωματική ασθένεια. Όλοι αυτοί μπορούν να βοηθηθούν από τα ανθοϊάματα του Bach και να επανέλθουν στο δρόμο της υγείας και αρμονίας.

Ακόμη, δίνεται η ευκαιρία στον γνώστη της μεθόδου να βελτιώσει την συνειδητότητά του, όπως επίσης και να επιταχύνει την αυτοβελτίωσή του, απαλύνοντας τις «τραχιές» πλευρές του χαρακτήρα του, ενισχύοντας τα ελλειμματικά του σημεία και χαλαρώνοντας τους φόβους και τις ανασφάλειές του.

Ύλη Μαθημάτων Α’ Επιπέδου:

 • Η ιστορία του εφευρέτη της μεθόδου
 • Οι αντιλήψεις του περί υγείας και ασθένειας
 • Οι δώδεκα Θεραπευτές(τα πρώτα δώδεκα ανθοϊάματα που
  ανακάλυψε)
 • Και τα 38 ανθοϊάματα με λεπτομέρεια
 • Τα ιδιοσυγκρασιακά και τα περιστασιακά ανθοϊάματα
 • Η τεχνική αντιστοίχισης των χαρακτήρων – ανθοϊαμάτων
 • Συγκρίσεις μεταξύ παρομοίων ανθοϊαμάτων
 • Ανθοϊάματα και παιδιά
 • Ανθοϊάματα και ηλικιωμένοι
 • Ανθοϊάματα και εγκυμοσύνη
 • Ανθοϊάματα σε ζώα και φυτά
 • Τρόπος λήψης ιστορικού
 • Συχνές παγίδες κατά την λήψη του ιστορικού
 • Πληροφορίες από την εμπειρία ψυχολόγων και ψυχιάτρων
 • Εργασίες των μαθητών για κατανόηση της μεθόδου.

Θα δοθεί μεγάλη προσοχή και σημασία στην συνέντευξη μέσω της οποίας καταλήγουμε στην σωστότερη επιλογή ανθοϊαμάτων, πως επιλέγουμε τα 5 ή 6 ιάματα όταν κάποιος φαίνεται να έχει ανάγκη περισσότερα. Και τέλος τη σωστή ιεράρχηση των αναγκών του ανθρώπου που μας ζητά βοήθεια.

Με την ολοκλήρωση των σπουδών παρέχεται Δίπλωμα στα Ανθοϊάματα Bach. Α’ Επιπέδου.

Το μάθημα των Aνθοϊαμάτων διδάσκεται από τον κ. Δημήτριο Γιαννιώτη έναν από τους πλέον καταξιωμένους επαγγελματίες στο χώρο, με πολυετή εμπειρία στη διδασκαλία των Ανθοϊάματων και όχι μόνο.

Έχει σπουδάσει Ρεφλεξολογία, Ανθοϊάματα, Shiatsu, Ηλεκτροβελονισμό, Ενεργειακή Διατροφολογία, Ανθοϊάματα Μπάχ, Ομοιοπαθητική, Παραδοσιακή Κινέζικη Ιατρική και Παραδοσιακή Κινέζικη Διατροφολογία και βοτανοθεραπεία, Ολιστική μάλαξη, Τουίνα.

Έχει συμμετάσχει σε δεκάδες σεμινάρια Ρεφλεξολογίας, Προληπτικής Ιατρικής, Ομοιοπαθητικής και Ορθομοριακής Θεραπευτικής. Είναι Βιοσυντονιστής και ειδικός Ραδιαισθητικός.

Τα μαθήματα γίνονται ένα Σαββατοκύριακο  το μήνα.
Διάρκεια: 25 Σεπτεμβρίου – 23 Ιανουαρίου
Έναρξη τμήματος: Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου
Ώρες: 16:00μμ – 21:00μμ

Εγγραφή                 :  80 ευρώ (Πλέον ΦΠΑ)

Κόστος                    :  525 ευρώ  (Πλέον ΦΠΑ)

Συνολικό Κόστος   : 605 ευρώ (Πλέον ΦΠΑ).

Προσφέρουμe:

15% για προεξόφληση μέχρι 31/08/2021

10% για προεξόφληση μέχρι 10/09/2021

15% για ανέργους.

Δημήτρης Γιαννιώτης
Ρεφλεξολόγος – Σύμβουλος Αυτοβελτίωσης
Ο Δημήτρης Γιαννιώτης είναι Ρεφλεξολόγος – Σύμβουλος Αυτοβελτίωσης. Έχει σπουδάσει Ρεφλεξολογία, Shiatsu, Ενεργειακή Διατροφολογία, Ανθοϊάματα Μπάχ, Παραδοσιακή Κινέζικη Ιατρική και Παραδοσιακή Κινέζικη Διατροφολογία. Έχει συμμετάσχει σε δεκάδες σεμινάρια Ρεφλεξολογίας, Προληπτικής Ιατρικής, Ομοιοπαθητικής και Ορθομοριακής Θεραπευτικής. Είναι μέλος του Σ.Ε.Ρ και της ΕΛ.Ε.ΣΙ.
Κράτηση Θέσεων
80,00 

  Event Details
  Sponsors
  Κράτηση - Προεγγραφή

  Κράτηση Θέσεων
  80,00 

  X