Αυτομάλαξη Λεμφικής Παροχέτευσης Προσώπου – Σώματος

Αυτομάλαξη Λεμφικής Παροχέτευσης Προσώπου – Σώματος

Παρακολούθησε Δια Ζώσης ή Online.

Το λεμφικό σύστημα αποτελεί τον «αφανή» ήρωά του ανοσοποιητικού συστήματος. Ο ρόλος του σε συνεργασία και με άλλα συστήματα είναι σπουδαίος για τον ανθρώπινο οργανισμό.Παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο στην ανοσολογική άμυνα, στην απορρόφηση του λίπους, και στην ισορροπία των υγρών του σώματος.

Το υγρό που ρέει μέσα στο λεμφικό σύστημα ονομάζεται λέμφος και είναι εκείνο που ουσιαστικά μεταφέρει τα κυτταρικά απόβλητα, φιλτράρει τα άχρηστα προϊόντα του μεταβολισμού ώστε να επιστρέψει η λέμφος καθαρή στο κυκλοφορικό σύστημα.

Καμία φορά διάφοροι εξωγενείς ή εσωτερικοί λόγοι συντελούν στη δυσλειτουργία του λεμφικού συστήματος. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να παρουσιάζονται πρηξίματα, φλεγμονές,δυσκαμψία ,πρήξιμο στα άκρα, πονοκέφαλοι.

Μία από τις μεθόδους που συντελεί στην καλή κυκλοφορία του λεμφικού συστήματος και κατά συνέπεια στην καλύτερη λειτουργία του οργανισμού ,είναι η εξειδικευμένη μέθοδος μάλαξης, το λεμφικό μασάζ.

Πρόκειται για μία αποσυμφορητική θεραπεία η οποία χρησιμοποιεί ελαφριές πιέσεις με ρυθμική κίνηση έχοντας στόχο την διέγερση του λεμφικού συστήματος.

Λεμφικό αυτό μασάζ προσώπου

Το λεμφικό μασάζ προσώπου είναι ένα σχετικά ήπιο μασάζ που στόχο έχει την ενεργοποίηση της λεμφικής κυκλοφορίας του προσώπου. Εφαρμόζοντας κινήσεις με συγκεκριμένη τεχνική και φορά, πετυχαίνουμε την αποφυγή κατακράτησης υγρών ,τοξινών και κυτταρικών αποβλήτων.

Το λεμφικό αυτό μασάζ αποτελεί μία σπουδαία φροντίδα για τον εαυτό μας γιατί καταπολεμά τις ημικρανίες, αποτοξινώνει και αναζωογονεί το δέρμα το οποίο γίνεται πιο λείο και ελαστικό. Βελτιώνει τις βαθιές ρυτίδες και μειώνει αισθητά τις πιο επιφανειακές, καθώς συντελεί στη βελτίωση του οβάλ του προσώπου. Μπορεί να αποτελέσει σπουδαίο σύμμαχο στην μείωση των μαύρων κύκλων, και το πρήξιμο κάτω από τα μάτια.

Στο σεμινάριο αυτό θα διδαχτούμε:

 • Γενικές πληροφορίες για το λεμφικό σύστημα του προσώπου
 • Προετοιμασία προσώπου πριν την εφαρμογή
 • Κάθε κίνηση ξεχωριστά

Το λεμφικό μασάζ σώματος μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε περιπτώσεις αντιμετώπισης της κυτταρίτιδας που έρχονται σε συνδυασμό με χαλάρωση του ιστού, στην αντιμετώπιση της κατακράτησης υγρών που δημιουργεί πρήξιμο στα άκρα ενώ συντελεί στην καλύτερη εικόνα περιπτώσεων όπου υπάρχει δυσλειτουργία στο ανοσολογικό σύστημα.

Λαμβάνοντας υπόψη μας όλα τα παραπάνω καταλαβαίνουμε πόσο σημαντικό είναι να μπορούμε να προσφέρουμε βοήθεια στο σώμα μας στο σπίτι.

Έτσι σε αυτό το σεμινάριο θα διδαχθούμε:

 • Βασικές πληροφορίες για το λεμφικό σύστημα του σώματος
 • Χειρισμούς εφαρμογής για αποσυμφόρηση της λέμφου
 • Συμβουλές αποσυμφόρησης του λεμφικού συστήματος

Θα δοθεί πιστοποιητικό παρακολούθησης με πιστοποίηση από τον IPHM (International Practitioners of Holistic Medicine).Οι απόφοιτοι μας έχουν το δικαίωμα της εγγραφής στον IPHM ώστε να είναι πιστοποιημένοι επαγγελματίες στο αντικείμενο που έχουν επιλέξει. Επιπλέον , μπορούν αν το επιθυμούν να διαφημιστούν ΔΩΡΕΑΝ στο site του IPHM.

Ημ/νία :12/03/2023 10:00-14:00

Κόστος : 60 ευρώ (Πλέον ΦΠΑ)

Κράτηση - Προεγγραφή
Κράτηση Θέσεων
74,40  με Φ.Π.Α.
Εισηγητής
Φόρμα επικοινωνίας


  Event Details
  • Διάρκεια Εκπαίδευσης

   12/03

  • Προεγγραφή - Κράτηση

   60€ (Πλέον ΦΠΑ)

  • Κόστος Σεμιναρίου

   Κόστος: 60ευρώ (Πλέον ΦΠΑ) 

  • Ημερομηνία / Ώρα

   12/03

  • Start Date
   12 Μαρτίου 2023 10:00
  • Address
   Λ. Αγίου Δημητρίου 245, Αγ. Δημήτριος Τ.Κ. 173 42
   Sponsors
   Κράτηση - Προεγγραφή

   Κράτηση Θέσεων
   74,40  με Φ.Π.Α.

   X