Αστρολογία και Σχέσεις

Αστρολογία και Σχέσεις

Αστρολογία και Σχέσεις.
(Εξερευνώντας τα μυστικά του 7ου οίκου η αλλιώς τον πυρήνα των σχέσεων μας.)

Ο Θεολόγος μύστης καθηγητής του Χάρβαρντ, Χαουαρντ Θέρμαν, έλεγε πως υπάρχουν δύο ερωτήσεις που πρέπει να κάνουμε στον εαυτό μας. Η πρώτη είναι πού πάω και η δεύτερη είναι ποιος θα έρθει μαζί μου;

Στη ζωή μας, οι σχέσεις μας είναι ένας από τους σημαντικότερους πυλώνες, μία και πάνω σε αυτές χτίζουμε τη ζωή μας και συνδέουμε την ψυχή μας με τους άλλους. Γιατί μας δυσκολεύουν όμως τόσο πολύ;

Στην αστρολογία οι σχέσεις εκπροσωπούνται από τον 7ο οίκο. Ο οίκος αυτός κυβερνά τόσο τους επαγγελματικούς συνεταιρισμούς όσο και το γάμο ή τις σημαντικές σχέσεις της ζωής μας.

Στο σεμινάριο αυτό εξερευνούμε

 • Τα μυστικά του έβδομου οίκου.
 • Αναγνωρίζουμε ποια είδη ανθρώπων μας έλκουν
 • Ποιους έλκουμε
 • Τις δυσκολίες και τις ευκολίες που μπορεί να έχει η ποιότητα των σχέσεων μας
 • Πώς η κατανόηση του γενεθλίου χάρτη και των πληροφοριών που μας δίνει, μπορεί να μας βοηθήσουν να ξεπεράσουμε τις δύσκολες, τοξικές, και επιζήμιες για τον εαυτό μας σχέσεις, και να φτιάξουμε μία ζωή πιο υγιή, συνάπτοντας σχέσεις οι οποίες στηρίζονται σε Αρμονία και αγάπη.

Το μάθημα διδάσκεται από την κα.Ολυμπία Χριστοδουλή.Είναι Διπλωματούχος της Mayo School of Astrology, ενώ  είναι και κάτοχος Διπλώματος Ωριαίας Αστρολογίας, και αυτή τη στιγμή, συνεχίζει σπουδάζοντας Παραδοσιακή Αστρολογία. Επίσης, φοιτά  και στο Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, στο τμήμα του Life Couching.

Είναι ιδρυτικό στέλεχος του συλλόγου ‘’Πάμε Αστρολογία’΄’ το 2011 ,όπου υπήρξε γραμματέας, και συμμετείχε στην οργάνωση του πρώτου Αστρολογικού Συνεδρίου στην Ελλάδα, που έγινε στον πολυχώρο ‘’Δαις’’ τον Νοέμβριο του 2011.

Από το 2011 και μέχρι τον Νοέμβριου του 2021 ήταν κύριος συνεργάτης στην σελίδα του My Astro .gr και παρουσίαζε και βίντεο με αναλυτικές προβλέψεις. Από τον Δεκέμβρη του 2021 ίδρυσε το δικό της κανάλι Astroland,gr. όπου και συνεχίζει την παρουσίαση αναλυτικών προβλέψεων, σε εβδομαδιαία και μηναία βάση.

Ημερομηνία : Δευτέρα 20/06   17:00-20:00

Κόστος              : 10 ευρώ (Πλέον ΦΠΑ)

Ολυμπία Χριστοδουλή
Αστρολόγος
Είναι Διπλωματούχος της Mayo School of Astrology, ενώ  είναι και κάτοχος Διπλώματος Ωριαίας Αστρολογίας, και αυτή τη στιγμή, συνεχίζει σπουδάζοντας Παραδοσιακή Αστρολογία.Είναι πτυχιούχος του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, στο τμήμα του Life Couching.
Κράτηση Θέσεων
10,00 





  Event Details
  Sponsors
  Κράτηση - Προεγγραφή

  Κράτηση Θέσεων
  10,00 

  X